Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Realitní kancelář: -správa domů -poradenská činnost

Reklama a propagace. Výroba reklamy: -firemní štíty, tabule, chodníkové poutače a figuríny, plastová písmena -světelná reklama (panely, 3D** písmena) -velkoplošný digitální tisk s monžností ořezu -plakáty, billboardy, megaplachty, transparenty, mini a maxi samolepky -reklama na auta, vozy MHD*, autoplachty, magnetické ...

Reklamní agentura: -ofsetový tisk -grafické práce -řezaná a tisková reklama -výroba a pronájem reklamních ploch -reklamní a propagační předměty

Pohřební služby: -kompletní zajištění pohřbů -tisk parte -převozy zesnulých -zajištění květinové výzdoby -zajištění hudby -pohřby do země, kremace -dovoz uren.

Služby: -zpracování a tisk katalogů -katalogy na CD-ROM -zpracování www stránek -digitální zpracování fotografií.

Služby: -poskytování podnikatelského a managerského poradenství.

Bazar: -pneu -nábytek -použitá elektronika -spotřebiče. domácí potřeby nádobí hračky textil sportovní potřeby Josef Sobota - IRA Provoz bazaru s použitým i novým sortimentem.

Grafické studio: - digitální barevný tisk - plakáty, bannery, billboardy - polygrafický servis - grafické návrhy - letáky, reklamní kampaně - sazební práce - knihařské zpracování a vazby - ofsetový tisk - barevné kopírování.

Komplexní direct marketingové služby a výroba poštovních obálek.

Poskytování půjček firmám: -začínajícím -již podnikajícím. TIP-PRACE.cz - nejlepší on-line vyhledávač práce, na kterém najdete nabídky zaměstnání a brigády z celé ČR. Možnost zdarma inzerce práce (job, jobs).Volná pracovní místa nebo životopisy vyhledáte velmi rychle a jednoduše s maximálním přehledem.

Realitní kancelář: -prodej, koupě, pronájem nemovitostí -kupní a nájemní smlouvy -znalecké posudky -pojištění nemovitostí.

Služby: -grafické služby -tisk svatebních oznámení.

Prodej, servis: -výpočetní technika. Ekonomický software na zakázku: -jednoduché účetnictví -podvojné účetnictví -saldokonto faktur -mzdová evidence + personalistika -skladová evidence.

Pravidelné i jednorázové úklidy objektů. Prodej úklidové techniky a prostředků. Provádění: -povrchové úpravy drahých podlah, mramorových podlah, parket -čištění koberců a čalounění -leštění a úprava chromových a mosazných doplňků -pravidelné a jednorázové úklidy sociálních zařízení -úklidy ...

Realitní kancelář: -provádění veřejných dražeb.

Kosmetický salon, nehtové studio: -kompletní kosmetické služby -lymfodrenáž -modeláž nehtů.

Od roku 2005 se specializujeme výhradně na prodlužování a zahušťování vlasů. Pracujeme s výrobky značek SO.CAP a Balmain, které patří mezi nejžádanější, nejbezpečnější a přesto nejlevnější způsoby prodlužování pomocí keratinu.

Nabízíme deratizaci, dezinfekci a dezinsekci nejmodernější technikou. Spolehlivě zlikvidujeme všechny známé škůdce – od hlodavců po hmyz.

Služby: -návrh a realizace komplexních řešení IT -realizace sítí LAN a WAN -realizace zabezpečovacích systémů -dodávky výpočetní techniky -dodávky kancelářské techniky -správa datových sítí a serverů -služby v oblasti IT -servis a poradenství -speciální projekty -HOTLINE -leasing.

Komplexní služby v oblasti WWW: -pronájem diskového prostoru na našem WWW a FTP serveru -vytvoření a správu virtuálního serveru a Vaší vlastní domény -tvorbu kvalitních a atraktivních WWW stránek dle Vašeho přání -návrh a tvorbu kompletního a originálního grafického designu -návrh, tvorbu a umístění proužkové reklamy ...

Regionální zastoupení firmy MAVO s.r.o. Kosmetické studio: -speciální kosmetická kůra strojem Niodé -zeštíhlení o 1-3 cm na Vámi zvolené části těla -odbourávání podkožního tuku, celulitidy -vypínání pokožky obličeje. Rekvalifikační kurzy: -masér -saunér -pedikúra -manikúra -nehtová modeláž Nadstavbové kurzy - učíme i ...

Realitní kancelář: -prodej, koupě, pronájem -byty, domy, pozemky -právní srvis, poradenství -znalecké posudky -vklady na katastr -inzerce na internetu a vývěskách -výběr klientů z databáze -zajištění financování při koupi (hypotéky, úvěry, stavební spoření) -životní pojištění a pojištění nemovitostí -vypracování a ...