Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Ekonomické informační systémy, software na zakázku: -systémová integrace -procesní analýzy, studie -prodej a implementace standardních informačních systémů -konzultace a podpora systému SAP R/3 -dodávky a servis Hardware -outsourcing -poimplementační podpora a HelpLine.

Prodej, montáž, projekce a servis: -antény -telekomunikační zařízení -bezpečnostní zařízení -kancelářská technika. -faxy, záznamníky, telefoní ústředny typu: -PANASONIC -HYMAX -GESKO -AGFEO -telefonní přístroje. Strukturovaná kabeláž. Datové sítě. Zřizování INTERNETU: -VoIP-telefonování po internetu ...

Internet: -tvorba a správa profesionálních WWW stránek -tvorba WAP stránek pro mobilní telefony -tvorba internetových obchodů -tvorba informačních systémů.

Reklamní agentura. Výroba: -reklamní cedule -tiskoviny.

Konzultační, poradenská činnost v oblasti výpočetní techniky. Poskytování software. Pokladní systémy: -registrační pokladny pro obchody a restaurace.

V oblasti Internetu nabízíme: -kompletní návrh webové prezentace, technické a designové řešení -webdesignové služby (tvorba www stránek) -webhostingové služby (umístění www prezentací na Internetu) -zprostředkování registrace domén (CZ, COM, NET, ORG, aj.) -tvorba intranetových a internetových aplikací -tvorba ...

Služby: -zajištění společenské, firemní, sportovní akce -catering -kompletní zajištění svatby. Půjčovna, pronájem: -velkokapacitní stany -vnitřní dovybavení.

Společnost A.D.Creative, s.r.o. je mladá, dynamická firma zabývající se stavební architekturou, interiérovou architekturou, užitým designem a realizací autorských prací v oblasti interiérové tvorby a užitého designu. ARCHITEKTURA AUTORSKÉ NÁVRHY STAVEB -bytová architektura -office architektura -komerční ...

Počítače: -informační systémy -DMS*, WORKFLOW, spisová služba -skenování, správa dokumentů -aplikační software -manažerský software -ekonomický software.

Reklama na automobily včetně obrazových fotografií(tzn, že mohou udělat reklamu přes celé auto). Reklamní předměty s potiskem. Venkovní reklama. Billboardy. Světelná reklama a neony. Výroba razítek. Tisk: -velkoplošný -ofsetový-prospekty, katalogy -malonákladový-digitální -sítotisk-samolepky, textil.

Vizážistika, stylistika, líčení, barevná typologie, revize šatníku, asistence při nákupu oděvů, kurzy líčení, školení pro managment i zaměstnance, foto make-up, camouflage

Architektonické služby: -architektonické návrhy -inženýrská činnost -studie -projekty staveb -urbanizmus.

Bezpečnostní systémy. Soukromá bezpečnostní služba.

Provozování pouťových atrakcí. Stánkový prodej a výroba pouťových kytek. Nabídka dodání: - autodromu - nafukovacích hradů a skluzavek. Pronájem a prodej nafukovacích atrakcí.

Výroba: -razítka i expres -vizitky -rytecké práce -svatební oznámení -štítky na rozvaděče -přístrojové panely -stupnice -popisy kabelových tras -trička s potiskem -samolepicí nápisy a grafika.

Služby: -kadeřnictví -mašáže -kosmetika -pedikúra -modeláž nehtů.

Služby: -správa domů -realitní činnost -servis a údržba.

Personální a pracovní agentura. TOP a střední management. Tvorba obchodních sítí po celé ČR. Flexibilní pracovní síla.

Realitní kancelář s rychlým a profesionálním přístupem k prodeji Vaší nemovitosti. Zajímáme se především o byty, pozemky, RD a reality Plzeň, Přeštice, Klatovy a Domažlice. Stavíme nízkoenergetické rodinné domy CANABA na klíč. Doba výstavby je zhruba 4 měsíce. Projekt zdarma. Navštivte vzorový dům.

Grafické studio: -PR** a marketingový servis -nakladatelství -polygrafická výroba -redakční, nakladatelské a vydavatelské služby -kompletní zajištění reklamních kampaní.

Zprostředkování prodeje, koupě a pronájmu nemovitosti. Znalecké posudky nemovitostí. Kupní a nájemní smlouvy. Realitní kancelář.