Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Fotografické služby, atelier, průkazové, svatební a dětské foto. Široký výběr albumů, rámečků a příslušenství pro fotografie. Digitalní minilab, velkoplošný tisk.

Zpracování odpadu-skládkování. Doprava odpadů. Nebezpečný odpad.

Výroba: -reklamní tašky s firemním potiskem -polyetylenové sáčky -samolepky.

Počítačové zpracování: -zpracování dat. Telemarketing. Služby databank. Zprostředkování obchodu, služeb. Reklamní činnost a marketing.

Správa hřbitovů a krematoria: -evidence hrobů, tel.378 03 7866 -nabídka pohřebních služeb.

ZDRAVOTNÍ PÉČE: - (psychiatrie, klinická psychologie, individuální, rodinná a skupinová psychoterapie, neuroterapie, supervize zdravotní péče) SOCIÁLNÍ SLUŽBY: - (krizová intervence, sociální studie, komunitní plánování sociálních služeb, supervize pomáhajících profesí) VZDĚLÁVÁNÍ : -dlouhodobý akreditovaný psychoterapeutický vzdělávací ...

Architektonické a stavební projekty. Inženýrská činnost.

Fitness: -posilovna -sauna -solárium -fit bar.

Maloobchod s použitým zbožím.

Obchodní a reklamní agentura. Reklamní agentura pro tiskovou, audiovizuální a internetovou komunikaci včetně public relations, schopná poskytnout svým klientům fullservice.

Industriální zóna. Komplexní služby podnikatelským subjektům v průmyslovém areálu. Pronájem či prodej ploch a budov pro výrobu a skladování nebo provozování obchodní činnosti.

Regionální institut duševního zdraví: -psychiatrie, klinická psychologie, psychoterapie, program pro dobré zdraví. Telefonická krizová pomoc - linka důvěry. Nadstandardní služby: existenciální terapie, EEG - biofeedback, relaxace, psychoterapeutické vzdělávání.

Pronájem hal, sálů, učeben. Sport. Nabídka sportovních kroužků včetně horolezeckého a vodáckého, stolního tenisu i klubu deskové hry go.

Tiskárna: -reklamní prospekty a letáky -zpravodaje, brožury -tiskopisy, vizitky, pozvánky -svatební oznámení -plakáty -diplomy -dopisní papíry, obálky -samopropisovací bloky...

Tiskárna: -ofsetový tisk -knihtisk -foliový tisk -výsek.

Překladatelské a tlumočnické služby: -angličtina -konferenční překlady Kompaktní česko-britský tým spolehlivost, reference tlumočnická technika.

Služby: -instalace a servis počítačů -správa a budování počítačových sítí -tvorba firemních intranetů a správa IS -dodávky značkové výpočetní techniky -autorizované záruční servisní středisko pro značky APC*, HP**, Sampo, AOC* -outsourcing výpočetních systémů.

Úklidová služba: -pravidelné, jednorázové úklidy -pro soukromníky, byty, organizace. Mimo venkovních úklidů. Čištění vysavačem RAINBOW: -koberce -čalounění -vakuace přikrývek, hraček -lůžek (ničení roztočů). Mytí: -okna -výlohy. Kompletní úklid: -administrativních budov -kanceláří -hotelů -škol -nemocnic -kuchyní, ...

Těžba a prodej haldového kameniva-lupku (ČSN 721002) -dovoz na místo vozidly T 815 nebo LIAZ. Výroba letku a dalších nosičů lesklého uhlíku pro slévárenské formovací a jádrové směsi, Výroba antuky. Zemní práce, autodoprava: -TATRA T 815 – sklápěč (možno i s vlekem) -ŠKODA 18.33 SB – sklápěč (možno i s vlekem) ...

Úklidové služby stírání prachu, mytí zrcadel, oken, výloh Čištění - koberece - podlahové krytiny