Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Služby - masáže, kavitační liposukce, lymfodrenáže - kosmetika.

Vydavatelství: - inzertní noviny Domažlický servis. Příjem inzerce, tel.: 606 303 500, 607 867 101.

Služby: -návrhy dřevěných konstrukcí

Správa podnikových informačních systémů. Prodej: - hardware - software

Stavební bytové družstvo: -správa domů -provoz domů -účetnictví.

Výroba: -kancelářské a prezentačních potřeb z PVC -svařování PVC folií vysokofrekvenčním způsobem -výsek do formátu A3 -pořadače -kancelářské a reklamní předměty na objednávku.

Prodej a distribuce: -průmyslová hnojiva -průmyslová chemie(POTAŠ) -pohonné hmoty. -technické plyny -oleje. Výroba: -transport betonu -prefabrikátů. Kamiónová doprava a spedice. Držitel ISO* 9001:2000.

Práce, služby: - topenářské - plynařské - vodoinstalační - výstavba plynovodů, vodovodů, kanalizací - zemní práce - zemní protlaky do průměru 130 mm - jádrové vrtání diamantovou technikou - čerpání, vývoz a likvidace fekálií z jímek, septiků, žump - autodoprava

Služby: -logistika -skladování -kompletování -balení

Vývoj, výroba: -software Služby: -správa a údržba PC a počítačové sitě

Webdesign, internetové připojení, správa sítí a serverů. Servis a opravy PC, tabletů notebooků. Reklamní a propagační práce - grafické návrhy - tisk - fotografování.

Balící služby, balení drogistické zboží - ruční balení - poloautomatické balení - automatické balení - stáčení - montáž elektrických komponentů Kovovýroba.

Architektonicko inženýrská kancelář: -návrh a zpracování projektových dokumentací -návrh interiérů -poradenství.

Poradenství ve firemních i soukromých činnostech pro oblast Německa.

Prodej a servis: -kancelářská a výpočetní technika -kancelářské potřeby -PC sestavy a komponenty -renovace tonerových kazet - instalace datových rozvodů, správa sítí

Správa nemovitostí. Havarijní služba na tel.č. 603597163.

Služby: -internetové připojení. -bezdrátové připojení k internetu. -Holýšov, Staňkov a okolí.