Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby: -kamionová autodoprava: -vnitrostátní, mezinárodní. Oprava, servis: -nákladních vozidel. -pneuservis. Prodej: -náhradní díly pro osobní, nákladní automobily. Služby: -likvidace autovraků.

Služby: -ekologické poradenství v oblastech: -odpadové hospodářství. -vodní hospodářství. -ochrana ovzduší. -nakládání s nebezpečnými chemickými látkami.

Služby: -masáže. -klasická masáž. -medová detoxikační masáž. -lymfatické masáže. -moxování.

Fotografování, fotografka: -portréty dětí. -portréty. -svatební foto.

Služby, poskytování: -připojení k internetu.

Služby: -internetové připojení. -správa serverů. -webdesign. -webhosting.

Dodávka: -protiplísňové, antibakteriální přípravky zn ANSILVER. -biokatalyzátory pro lesní, vodní hospodářství, zemědělství a domácnost. -antibakteriální roušky.

Služby: - internetové připojení - připojení k internetu

Služby: - nákladní doprava vnitrostátní a mezinárodní - osobní přeprava mikrobus - pronájem skladovacích prostor

EVTERINKA Prodej hodinářského zboží české kvalitní značky JVD, hodinky, hodiny, budíky, meteostanice, teploměry, stopky, chlapecké a dívčí hodinky, dětské hodiny, rádiem řízené hodiny, půjčovna a prodej maškarních kostýmů, ručně dělané kostýmy a karnevalové masky

Prádelna. Čištění peří. Šití peřových dek. Prodej: -čistící prací prostředky.

Jsem kreativní grafik jehož specializací je tvorba silných a nadčasových logotypů a jiné grafiky.Každá práce je pro mě výzvou, kterou vždy dotáhnu do konce k plné spokojenosti klienta.Značku pro vaši společnost navrhuji s největší zodpovědností vůči budoucím zákazníkům. Loga se snažím vytvářet na základě vašich vnitřních pocitů a oblíbené ...

Finanční poradenství Zpracování účetnictví a mezd - vedení daňové evidence - účetní poradenství Poskytování - poradenství v oblasti software

Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí. Služby sázkové kanceláře. Sázková kancelář. Poradenství v oblasti provozování loterie.

Servis pc, notebooků, servis a prodej osobních počítačů a kancelářské techniky na Domažlicku a okolí, instalace software, hardware, odvirování Vašeho PC, diagnostika PC.

Smaltérství. Zámečnictví. Silniční nákladní doprava. Koupě, prodej, pronájem nemovitostí.

Truhlářství: -truhlářské práce -výroba nábytku -vybavení interierů.

Reklamní agentura. Výroba reklamy: -samolepicí folie -velkorozměrová reklama -nápisy na autoplachty -nápisy na fasády -atiky benzinových čerpacích stanic -fotosazba -poradenství v obory reklamy a propagace -design automobilů. Prodej materiálu: -deskové mateirály včetně formátování -samolepicí folie -dutinkový polykarbonát.

Realitní a projekční kancelář.

Příprava a tisk: -propagační materiály -knihy s historickou a turistickou tematikou. -výroba pohlednic včetně nafotografování.

Půjčovna svatebních šatů. Půjčujeme a prodáváme svatební a společenské šaty včetně veškerých doplňků. Pro muže půjčujeme a prodáváme pánské obleky, košile, kravaty, svatební plastrony. Pro děti společenské šaty a obleky, šaty pro drůžičky. K prodeji snubní a zásnubní prsteny, svatební oznámení, pánská a dámská obuv, spodní prádlo zn.Triumph.

Tiskárna: -ofsetový tisk, digitální tisk -výsek -plakáty, prospekty, pohlednice, kalendáře, brožury, katalogy, noviny, časopisy, knihy, vizitky, bloky, stravenky, dopisní papír, formuláře, tiskopisy, letáky, samolepky, etikety, šanony, obálky. DTP studio: -příprava dat do tisku -grafické návrhy -sazba -scanování -retuše, montáže ...