Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Evropská spediční společnost, specialista na poskytování celních, daňových a přepravních služeb. Nabízíme veškeré celní služby i služby jako intrastat, fiskální (daňové) zastupování v zahraničí, celní a daňové poradenství při obchodech v rámci i mimo EU. Celní služby poskytujeme pro naše zákazníky jak ve vlastních kancelářích, tak i přímo v ...

Ofsetová tiskárna: -tisk vizitek -grafická zpracování -malo i velkonákladový tisk -tisk pro veřejnost, organizace, úřady, firmy, atd.

Služby: -prodej fotoaparátů, příslušenství -fotoateliér -výroba dárkových předmětů -fotoplátna -velkoformátový tisk -reklamní služby.

Portréty, dětské, svatební, reklamní fotografie. Grafický design, katalogy, letáky, prospekty, plakáty, vizitky, obaly, loga, kalendáře apod. Webdesign.

Rekondiční a sportovní masáže, Breussova masáž, protimigrénová masáž, baňkování, aj..

Architektonická činnost: -navrhování interiérů -studie rodinných domků.

Reklama a propagace: -výroba a návrhy -tiskoviny -digitální tisk -signmaking -výroba a instalace PVC samolepící folie (digitální tisk, řezaná folie) -firemní štíty, reklama na autech, označení provozoven -informační a reklamní tabule, vekovní panelová reklama-BILLBOARDY -kompletní vybavení office klienta -propagační ...

Pohřební služby: -kompletní zajištění pohřbů -tisk parte -převozy zesnulých -zajištění květinové výzdoby -zajištění hudby -pohřby do země, kremace -dovoz uren.

Proxypoint, dokonalý webhosting. Zabýváme se několik let poskytováním hostingových služeb s podporou 24hodin denně a 7 dní v týdnu. Naše hostingy podporují celou řadu redakčních systémů a e-shopů pod licencí GNU. Nabízíme hosting zdarma.

Dopravní stavby: -výstavba a rekonstrukce silnic -chodníky a parkoviště -zámková dlažba. Inženýrské stavby: -kanalizační řady -opěrné zdi a mosty -liniová vedení. Projekce dopravních staveb. Recyklace asfaltů, betonů a stavebních sutí.

Zpracování odpadu-skládkování. Doprava odpadů. Nebezpečný odpad.

Výroba: -reklamní tašky s firemním potiskem -polyetylenové sáčky -samolepky.

Tiskárna: -ofsetový tisk -knihtisk -foliový tisk -výsek.

Prodej - byty - rodinné domy - chalupy - chaty - pozemky - zahrady - hotely - penzion - vily Prodej - komerční prostory - komerční objekty - restaurace - garáže

Kadeřnictví - žehlení - stříhání - foukání - zábal na vlasy - svatební a společenské účesy

Prodej, montáž a záruční a pozáruční servis - bezpečnostní kamery - kamerové systémy i se záznamem - IP kamery, dálkový dohled - online přístup - docházkové systémy - vnitřní a venkovní provedení kamery s infra nočním přísvitem, s detekcí pohybukompletní dodávky na klíč návrh vhodného řešení, realizace, zaškolení ...

Lymfodrenáž - detoxikace - rašelinové zábaly - baňkování Klasické masáže