Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Naše společnost WELLDECO, s.r.o. Tachov se zabývá dekorováním skla a porcelánu. Pracujeme ve spolupráci s německým partnerem a využíváme jejich osvědčenou technologii a dlouholeté odborné zkušenosti. Dekorace porcelánu i skla: - stříkání barev - nanášení semiše na porcelán - lepení obtisků. Pracujeme s kvalitním porcelánem, který je ...

Výroba, výrobce, e-shop: - dekorační svíčky - reklamní svíčky s potiskem.

Služby: - bezpečnostní agentura - fyzická ostraha objektů - ochrana osob a majetku

Služby: - programování - tvorba webových aplikací.

Kosmetické ošetření pleti - depilace horního rtu - úprava a barvení obočí - trvalá na řasy - líčení večerní, svatební, po kosmetice Manikúra - nehtová modeláž - shine - parafínové zábaly

Společnost Knápek s.r.o. zajišťuje reklamu, provozuje lakovnu a autodopravu. Výroba reklamy: - reklamní tabule, poutače, tabulky, desky, bannery (plachty) - polepy vozidel (osobních i nákladních) - jmenovky, orientační tabule, směrovky ve firmách a areálech atp. - vizitky, letáky, etikety, tiskopisy, pozvánky, oznámení - potisk textilu - ...

Karolína Hiršová provozuje pod obchodní značkou Scorpiones tattoo tetovací salón. Služby: - tetování - permanentní make-up - kreslení portrétů.

Firma K&R-Tech, s.r.o. je začínající firma v oblastech: - konstrukční design - konstrukce a vývoj plastových, plechových a interiérových dílů - vypracování projektů - sériová i kusová výroba ve frézování.

Výroba: -sportovní trofeje -poháry -medaile -upomínkové předměty -diplomy -sošky. Zásilkový prodej. Grafické práce: -reklamní grafika -polepy automobilů -vizitky -internetový obchod -pískování -gravírování plošné -sportovní ceny -ceny pro chovatelské výstavy. -on-line obchod -ceny pro vítěze -luxusní ...

Služby: -výroba reklamy -celopolepy automobilů -autofólie -potisk triček -dárkové předměty, vizitky -tisk, velkoplošný tisk.

www stránky, eshopy, webové aplikace internetový marketing kamery, alarmy a zabezpečovací systémy požární systémy slaboproud a kabeláže. Prodej a servis výpočetní a kancelářské techniky.

Služby: -architektonické studie -stavební projekty -inženýring – vyřizování stavební administrativy -požární zprávy

Sauna Masáže - thajské - čokoládové

Služby: -SEO optimalizace -internetový marketing -webdesign

Realitní kancelář, prodej a pronájem nemovitostí.

Služby: - vedení účetnictví - bezpečnostní služba

Služby: -logistika -vnitrostátní a mezinárodní přeprava -lodní doprava -skladování -celní deklarace