Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Architektonický atelier Zaměření: - návrhy bytových a občanských staveb - novostavby a rekonstrukce rodinných domů - návrhy interierů včetně designu nábytku - urbanistická řešení - ekologické stavby s využitím obnovitelných materiálů - komplexní dodávky všech stupňů projektové dokumentace

Architektonický ateliér Návrhy a rekonstrukce - stavby

Navrhování interiérů, obytných a průmyslových budov

Projektová kancelář: - architektonické návrhy staveb - rekonstrukce a přístavby - půdní vestavby - návrhy interiérů - zajištění územního rozhodnutí a stavebního povolení.

Nabídka vypracování architektonických studií a projektů rekonstrukcí, novostaveb a interiérů.

Architektonický atelier. Architekt, architekti.

Nabídka architektonických a projektových služeb pro stavební povolení, ohlášení a územní rozhodnutí veřejných, komerčních i rezidenčních staveb. Působiště Praha a okolí. Činnosti firmy: - architektonické a urbanistické studie - dokumentace pro územní a stavební řízení - projekty rodinných domů - projekty obytných a občanských staveb - ...

Hlídání domácích mazlíčků, psů a exotických a hospodářských zvířat..

Tvorba software na zakázku. Web aplikace. Win aplikace. Software pro ekonomickou agendu.

Exklusivní kosmetický salon. Zakládáme si na individuálním přístupu ke každému zákazníkovi. Naším cílem je poskytování služeb na vysoké úrovni s použitím nejlepších přípravků.

Nabídka služeb v oblasti public relations, médií a marketingu. Konzultace, specializace na strategické poradenství, realizaci konkrétních PR projektů, vztahy s médii, krizovou komunikaci, interní komunikaci, veřejné záležitosti a redakční služby za seriózní ceny.

Nabídka statistického zpracování dat pro firmy. Pomoc se zpracováním diplomových, bakalářských a jiných prací pro studenty.

Pravidelné úklidy zahrnují čištění, renovace a impregnace podlah, luxování, praní koberců, čištění a leštění obkladů, mytí oken a výloh. Specializuje se na údržbu zeleně v zahradách, parcích a vnitroblocích. Zajistíme odvoz odpadů, suti i bio odpadů. Služby zahrnují vyklízení pozůstalosti, sklepů, půd nebo úklid po stavbách.

Bazar. Výkup a prodej her, herních konzolí a příslušenství pro Playstation.

Channel Crossings patří mezi prestižní jazykové agentury. Na českém trhu působíme již od roku 1993. Naším posláním je poskytování široké nabídky efektivních jazykových služeb tak, abychom uspokojili individuální požadavky domácích i zahraničních klientů z řad soukromých firem, státních organizací i široké veřejnosti.

Běžné překlady. Právní překlady. Soudní překlady. Obchodní překlady. Stavební překlady. CAT překlady. Tlumočení. Korektury rodilým mluvčím. Notářské ověření překladů. Jazyky: albánština, angličtina, arabština, arménština, ázerbajdžánština, běloruština, bosenština, bulharština, čeština, esperanto, estonština, finština, francouzština, ...

Nabízíme ucelené portfoilo produktů a služeb v oblasti hlasových a datových komunikací a výpočetní techniky.

Návrhy a realizace počítačových sítí a zabezpečovacích systémů.

Služby: -telemarketing. -direct marketing. -návrh, dodávka IT řešení call center.

TelePlus s.r.o. působí v několika oblastech telekomunikačního a softwarového trhu.

Jsme specializovaná softwarová firma na řešení problematiky EDI a bezpečnosti EDI: - elektronické výměny informací na základě mezinárodních standardů - vývoj software - logistiku a komunikace s EDI souvisejícími. Know-how firmy je hlavně v oboru počítačových komunikací na bázi standardů eBusiness.