Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Činnost: - servis v oblasti organizace výroby a marketingu pro kosmetické a farmaceutické společnosti.

Služby: - vyhledávání, zprostředkování a příprava obchodních příležitostí v SAE a ve střední Evropě

-Zprostředkování obchodu a služeb -Pronájem a půjčování věcí movitých -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Poradenská a ...

Recyklace plastu - plastový regranulát a drť. Likvidace odpadů a odpadních kapalin, sanace ekologických zátěží. Nabídka ekologického poradenství.

Vítejte v našem internetovém obchodním domě, kde najdete nabídky několika stovek našich partnerů včetně jejich slev a akcí. Můžete si zde vybírat nabídky mnoha milionů různých položek zboží a služeb. Zdarma zde také zveřejňujeme desítky slevových kuponů.

Překlady, tlumočení: - italský jazyk - italština

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej s výjimkou oblastí uvedených v přílohách zákona č. 455/91 Sb. -Činnost organizačních a ekonomických poradců -služby realitní kanceláře -Zprostředkovatelská činnost ve službách

Návrh, výroba - jednoúčelové stroje - nástroje, přípravky - náhradní díly a strojní součásti. Služby - průzkum trhu - školení a vzdělávání v různých oblastech managementu.

Činnost: - pronájem vlastních nemovitostí, bytů v Praze.

Činnost: - recyklace, ekologická likvidace nebezpečných odpadů - nakládání s nebezpečnými odpady - poradenství, monitoring v oblasti životního prostředí.

Služby - firemní setkání, outdoorové a sportovní aktivity pro zaměstnance na klíč - partnerské setkání, společenské akce a motivační programy - výstavy a veletrhy.

Služby - chytrá on-line řešení pro komunikaci, spolupráci a sdílení informací.

Služby: - služby, weby pro cestovní kanceláře a agentury.

Správa nemovitostí na základě honoráře nebo smlouvy

-Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků