Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Činnost - chemické čištění potrubních rozvodů - odstraňování usazenin z topných i ostatních potrubních systémů. Pobočka: - Smetanovo náměstí 49, 570 01 Litomyšl.

Centrum psychoterapie - hypnoterapie - individuální, párová psychoterapie - krizová intervence - psychodiagnostika - psychologické poradenství - relaxace - skupinová psychoterapie.

Služby - webdesign - grafické návrhy tiskovin - logo, logotyp.

Centrum Avasa, služby: - centrum podpory zdraví a osobnostního rozvoje - biorezonance a EFT terapie - měření zátěží organismu - řízená detoxikace - masáže - poradenství, terapie.... a další. Prodej, e-shop: - doplňky stravy - knihy - kosmetika - sirupy, sušenky

Služby: - tvorba webových stránek - tvorba internetových obchodů, e-shopů - SEO optimalizace - webhosting.

Služby: - digitální a technologická agentura - tvorba webových stránek - internetovým marketingem - webhosting

Činnost: - návrh, design prodejen, komerčních prostor.

Rozvojové a terapeutické centrum: - psychologické poradenství - koučování.

Činnost: - zprostředkování nákupů náhradních dílů, komponentů a technických konzultací z Evropské Unie pro zahraniční partnery - finanční a ekonomické poradenství - realitní činnost

Služby: - pronájem skladů a kanceláří

Činnost: - příprava, projektování staveb - project management - řízení, koordinace staveb - oceňování podníků, nemovitostí - realitní činnost.

Činnost: - developerské služby - bytová výstavba - projektová činnost - realitní činnost

Společnost P - EKO s.r.o., dceřinná společnost společnosti Rumpold s.r.o. nabízí služby v následujících oborech: - nakládání s odpady (včetně nebezpečných) - řešení starých ekologických zátěží, rekultivace, sanace - likvidace čených skládek - tvorba a údržba zeleně - EIA - dokumentace a posudky - biologická hodnocení a posudky - ...

Úklidové služby - mytí oken a skleněných ploch - odstraňování vodního kamene - demineralizované mytí oken, domů, komerčních budov. Výškové práce - nátěry konstrukcí a fasád - ochranné nátěry - kácení stromů.

Bezpečností agentura: - detektivní služby - fyzická ostraha - úklidové služby - montáž elektronické zabezpečovací systémy (EZS).

Poskytování obecného finančního a ostatního poradenství v oblastech restrukturalizace a reorganizace, fúze a akvizice a prodeje společností.

Nabízíme pravidelný i mimořádný úklid, ošetřování podlah, čištění koberců a mytí oken.