Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Personální agentura - portál hledání práce a zaměstnanců.

Provádíme stavební práce, opravy a rekonstrukce v bytové, průmyslové a zemědělské výstavbě. Silniční motorová doprava, taxi služby. Úklid domácnosti, úklid kanceláří, úklid obchodních a kulturních centru.

Návrhy a realizace - interiéry Architektura

Studio Medela Derma Kosmetické studio nabízí: - ultrazvukovou liposukci - lymfatické masáže - masáže klasické - masáže horkými lávovými kameny - indické masáže hlavy

Naše projekty pomáhají firmám růst – rychle, bez narušení jejich dennodenního provozu a s ohledem na všechny zaměstnance. Svým klientům nasloucháme a pracovní prostředí pro ně zlepšujeme na základě porozumění jejich potřebám. Tým našich architektů sleduje trendy a aplikuje inovativní řešení. Jsme vždy na příjmu a bedlivě sledujeme celkové ...

Organizujeme společenské večeře, konference, přehlídky v hypermarketech.

Reklamní agentura ANDY, s.r.o. nabízí nejrůznější reklamní služby. Specializuje se především na outdoor reklamu, navigační systémy, reklamní kampaně. Dále nabízí také pořádání golfových turnajů a promotion, kompletní služby v oblasti grafiky, designu a polygrafie. Grafické studio zrealizuje zakázky z oblasti signmakingu či digitálního tisku ...

Půjčování a prodej - exkluzivní španělské svatební a společenské šaty PRONOVIAS - exkluzivita pro ČR, ST.PATRICK - exkluzivita pro Prahu, svatební oznámení, snubní prsteny, bižuterie, spodní prádlo, obuv. Kompletní svatební servis.

Služby: - public relations - produktová PR komunikace - korporátní a krizová komunikace - celebrity PR

Služby v oblasti hlasových služeb VoIP, správy počítačové sítě, vstupních systémů, dohled na servery, konzultační činost.

Výroba TV spotů a TV sponzorských vzkazů. Výroba radio spotů, reklamních písniček a znělek. Adaptace TV spotů do češtiny a slovenštiny. Natáčení propagačních a instruktážních videí. Pronájem video ateliéru s klíčovacím pozadím. Kreativita, návrhy textů a scénářů reklamních spotů. Obrazová a zvuková postprodukce.

Společnost D.I.SEVEN FACILITY s.r.o. se v rámci svých činností zaměřuje na komplexní správu: - komerčních budov - administrativní budovy, hotely, nákupní centra, budovy státní správy, logistická centra, apod. - bytových domů s nadstandardními službami - rezidence, bytové komplexy - částí výrobních areálů.

Služby: - rehabilitace - masáže - diagnostika a terapie pohybového aparátu - Dornova metoda

Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí.

Konzultační společnost Služby: - IT poradenství

Masážní studio: - thajské masáže

Služby: - test management - správa zabezpečení IT - správa serveru - konzultační služby