Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Zprostředkování obchodu frankofonním klientům, českým i slovenským podnikatelům. Podnikání v oblasti: -velkoobchod -správa a údržba nemovitostí -realitní činnost -činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců -zprostředkování služeb

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Zprostředkování obchodu a služeb -Nákup a prodej

Vývoj a servis software. Služby - programování - údržba a proovoz aplikací - datové úložiště

Zabýváme se komplexní správou domů a nemovitostí, vedením účetnictví, zajišťováním oprav, údržby pro fyzické či právnické osoby. Nabízíme zajištění chodu bytového i nebytového prostoru domu, úklidové práce, údržbu zeleně v okolí nemovitosti a odklízení sněhu. Poradíme s právní bytovou problematikou.

Nabídka odborných překladů z ruštiny a ukrajinštiny včetně soudního ověření.

Společnost působí více než 10 let na trhu nemovitostí, zabýváme se jak prodejem nemovitostí klientů, tak vlastní investiční činností a developerskou výstavbou, řešíme komplikované obchody s nemovitostmi včetně odkupů nemovitostí a vyplácení exekucí

Provádění deratizace, dezinsekce, hubení potkanů, štěnic a švábů. Instalace zábran proti holubům včetně výškových prací a vyklízení..

Služby: -vývoj zakázkového softwaru na platformě Microsoft .NET -webové prezentace -portály s redakční systémy -vývoj vnitrofiremních informačních systémů či e-shopů -Windows Azure - platformu pro hosting cloud aplikaci, která zajišťuje snadnou škálovatelnost a vysokou dostupnost -vývoj aplikace pro mobilní telefony se systémem Windows ...

Jazyková škola. Nabízíme: - komplexní jazykové služby - nabízíme služby již v 53 jazycích - firemní kurzy - výuka pro veřejnost - jazykové zkoušky - kurzy v zahraničí - překlady - tlumočení a dabing - průvodcovské služby.

Výroba a prodej a servis meteorologických přístrojů: - Meteostanice dataloger WS981 - Anemometr AN953S; Snímač větru 955C - Snímač teploty a vlhkosti TH99 - Srážkoměry elektronické - Mechanické zapisovací přístroje - snímače osvětlení - anemometr, snímač, teplota, vítr, vlhkost.

Open Minds Event & Marketing Agency - pořádání eventů: přednášky, semináře, workshopy, kongresy, divadelní představení, výstavy, veletrhy a další společenské a kulturní akce - poskytování full service marketingových služeb - vydavatelství knih a DVD - agenturní zastoupení zahraničních osobností - pořádání Festivalu Evolution (veletrhy ...

Zajišťování velkoplošného digitálního tisku

vymalovat, natřít, složit nábytek, větší instalatérské práce i třeba jen výměna baterie, odpady, elektrikářsé práce, zapojení spotřebičů, zámky, zabezpečení bytu, vrtání do panelů, opravy nábytku, seřízení oken, lepení, úklid, odvoz sutě, kompletní rekonstrunkce bytu i menší zednické práce atd. Cena 250 Kč/hod. (při rozsáhlejších pracích sleva) ...

Nabízíme webové řešení pro schvalování režijních faktur, evidenci zaměstnanců, dokumentů, majetku a docházky včetně planování dovolených. Náš systém již několik let funguje v několika zemích EU. Je intuitivní a přehledný. Rozhodně vám usnadní práci.

Vydavatelství deníku Právo.

Podnik zajišťující ostrahu majetku a osob. Montáž, opravy, údržba a revize vyhrazených bezpečnstních elektrických zařízení. Služby soukromých detektivů. Poskytování technických služeb k ochraně majetku a osob.

Naše detektivní kancelář Vám nabízí vysokou profesionalitu, serióznost, diskrétnost a osobní přístup při jednání. Podáme Vám pomocnou ruku při řešení nestandartních životních a partnerských vztahů.

Od roku 2012 v České Republice nabízíme úklidové služby téměř všech druhů nebytových a bytových objektů, od administrativních, obchodních, prodejních, přes peněžní ústavy, expoziční centra, průmyslové podniky, běžné výrobní haly a stravovací provozy až po hotely, školy a nemocniční zařízení.

Astrosat je vydavatelství vysokonákladových časopisů a supplementů pro celostátní a regionální deníky. Stěžejní paletu TV guidů doplňují lifestylové tituly. Jsme etablované vydavatelství s 16letou tradicí na našem trhu, které se nadále dynamicky rozvíjí.