Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Jste zaměstnavatel a potřebujete dočasnou výpomoc? Hledáte brigádu? WorkTime, spol. s r.o. je studentská agentura, se zaměřením na dočasnou výpomoc temporary help. Společnost vznikla v prosinci 1999 a vytvořila nabídku komplexních personálních služeb na nejvyšší úrovni. Našich služeb využívá více než 100 českých a zahraničních společností a ...

Nabízíme služby personální a vzdělávací agentury. Poskytujeme personální a ekonomické poradenství..

Firma Work for Life, s.r.o. se zaměřuje na zprostředkování prací v luxusních hotelových a gastronomických destinacích převážně v německy mluvící oblasti Švýcarska. Ve spolupráci s hotely zajišťujeme pro uchazeče ubytování a stravu. Dále pro zájemce obstaráváme pojištění a úvěrové financování.

Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy

Jsme distributorem erotických vibračních pomůcek v designovém provedení. Nakupujte v našem e-shopu nebo kamenné prodejně. Zboží dodáváme v diskrétním balení.

Specialisté na životní prostředí, vodohospodářství a stavebnictví. Zabýváme se geologickými projekty a posudky.

Reklamní předměty s potiskem, bez potisku: - psací potřeby PARKER, LECCE PEN (plast, dřevo, kov) - plnící, propisovací, multifunkční pera) - hrnky (keramika, porcelán) - přívěsky, klíčenky, svítilny, baterky - otvíráky, kuřácké potřeby (zapalovače, popelníky) - kalkulačky, hodiny, budíky, organizéry, diáře.

Služby: - internetová reklamní agentura - optimalizace webu pro vyhledávače (SEO) - internetový marketing.

Kosmetické a regenerační studio (kr studio) v Podolí bylo otevřeno 1.prosince 2003 s cílem provozovat kosmetické péče obličeje a těla zaměřené na pěstění přírodní krásy ověřenými produkty a postupy. Specifická kosmetická ošetření značky Darphin pro pleť: - citlivou - smíšenou - mastnou - problematickou - suchou - stárnoucí - ...

Bezpečnostní agentura A-boston s.r.o. zajištující ostrahu komerčních, soukromých a státních objektu formou kamerového-signalizačního monitoringu nebo osobní ochrany.Detektivní služby, bodyguarding a doprovod v zahraničí a tuzemsku.Služby jsou pojištěné.

Vytváříme efektivní reklamní kampaň animovaného videa nebo 3D grafiky. Zajistíme vše od nápadu až po hotové animované video či vizualizaci: - 2D/3D animace - motion grafika - ilustrace - produktová vizualizace.

Společnost pro projektové řízení PRINCE2® Jsme partnerem ATO (Accredited Training Organisation) a RCB (Registered Certification Body) spol. TAYLLORCOX. Služby - projektové metodiky na míru - audit projektu (project health check) - implementace zásad projektového řízení - vzdělávání a certifiakce projektových manažerů.

Naše společnost se zabývá vyřizováním formalit, které jsou spojeny s podnikáním. Zajišťuje zázemí pro perfektní chod společnosti. Bezchybná registrace a zápis do obchodního rejstříku. Postaráme se o virtuální i reálné sídlo společnosti. Poskytujeme klientům kanceláře a konferenční místnosti. Máme za sebou přes tři tisíce poskytnutých sídel, více ...

- likvidace nebezpečných odpadů - svoz odpadů vlastními dopravními prostředky - optimální likvidace odpadů - spalovny, solidifikační zařízení, skládky, zařízení k recyklaci - poradenská činnost v oblasti nakládání s odpady - pronájem kontejnerů, navržení a optimalizaci skladovacích a sběrných nádob čištění nádrží a jímek - sanační ...

Poskytujeme kompletní servis při zakládání a prodeji obchodních společností, prodeji ready made společností, poskytování sídla či vyřízení OSVČ. Nabízíme také právní poradenství. Zajišťujeme vedení účetnictví a také tvorbu webových stránek firem.

Poskytujeme kvalitní úklidové služby, zejména úklid domácností, úklid kanceláří, úklid domů a další služby. Veškeré služby poskytujeme v regionech Praha a Středočeský kraj, po domluvě i v jiných lokalitách. Naše úklidová služba dělá jednorázové úklidy i pravidelné úklidy. Úklidové služby poskytujeme 24 hodin denně, úklid děláme v pracovních dnech ...

Soukromá poradna především v oblasti komunikace v partnerských, manželských a rodinných vztazích, pro profesionály z pomáhajících profesí vzdělávání a kurzy, vycházející ze systemického přístupu. Respekt, individuální přístup, možnost anonymity. Adresa zde uvedená je pouze korespondenční, konzultace jsou v Praze 10 - více viz webové stránky!

MOBILNÍ SALON - MY PŘIJDEME ZA VÁMI! Nabízíme kompletní kadeřnické, kosmetické a masérské služby po celé Praze a okolí! Jsme tým profesionálů s dlouholetou praxí a odbornou znalostí.