Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby: - manikúra - pedikúra - kadeřnictví

Softwarový business specialista na finanční zprostředkování od roku 1998. MAXX – komplexní agenda zprostředkovatelské firmy, MLM sítě, ZETEO - porovnání výhodnosti finančních produktů, OPTIM – optimalizace rodinných financí a finanční plány.

Desinsekce, dezinfekce, deratizace - DDD. Služby v oblasti desinsekce, dezinfekce. Firma se specializuje zejména na obor zdravotnictví - operační sály, infekční prostředí, infekční pokoje. Dále jsou služby poskytovány pro školy, školní a závodní jídelny, jiná stravovací zařízení, byty. Desinsekční a dezinfekční služby nejvyšší úrovně - dle ...

Nabízím fotografování firemních akcí, konferencí, recepcí, večírků a společenských večerů.

Výroba rozváděčů a rozváděčových skříní. Dále provádění elektromontáží, práškového lakování, facility managementu, montáží klimatizací a chlazení

Realitní činnost Správa - nemovitosti

Pronájem - nebytové prostory Správa nemovitostí

Služby: - realizace interiérů - dřevěný nábytek - dřevěné konstrukce - truhlářské výrobky.

Agentura se specializuje na zajišťování moderátorů a herců pro korporátní akce, konference a kretivní marketing v České republice.

Pedikúra, manikúra Kosmetické služby