Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Činnost: - vývoj aplikace Jazyky bez bariér, která pomáhá malým i velkým dyslektikům při výuce angličtiny a dalších jazyků

Služby: - vývoj a osazení plošných spojů - vývoj softwaru - podpora vývoje - poradenství a realizace systémů pro měření téměř všech fyzikálních a chemických veličin

Činnost: - vývoj software pro finanční poradce

Realizace - interiéry montáž nábytku, pokládání podlah Prodej a pokládka - koberce, PVC Výroba a rekonstrukce - dřevěné a plovoucí podlahy Poradenství, zaměření, výkresy, montáž - skříně a šatny na míru.

Velkoobchod, maloobchod: -reklamní cukrovinky. -sladká reklama (čokoláda, bonbóny...) -reklamní vlhčené ubrousky. -reklamní předměty.

Výroba reklamních a dárkových předmětů.

Výhradní dovozce koberců EGE v České republice. Výhradní dovozce koberců Crossley v ČR. Kancelář: 180 00 Praha 8 Na Košince 2374/11 tel.: 283 841 565 fax: 283 843 180 CERTIFIKATY : ISO 9001:2001 Specialista na povrchy v interiérech se zaměřením na dekorační látky a potahové látky, záclony, závěsy a k nim nezbytné závěsné systémy a ...

Úklid bytů a kanceláří. Nabídka žehlení, mytí oken a čištění koberců.

Tvorba webových stránek a e-shopů. Responzivní webdesign pro mobilní zařízení. SEO optimalizace webových stránek a PPC kampaně. Redakční systém webeditorplus.cz. WebHostingové služby. Grafické zpracování, tisk vizitek a letáků.

Služby: - realitní kancelář Kancelář Brno Nachová 2212/5

Činnost: - budování, rozvoj obchodních příležitostí.

Služby - realitní a developerské služby - konzultace a poradenství v oblasti investic - kapitálové a finanční poradenství - strategické plánování a marketing.

Činnost: - IT poradenství - komplexní řešení pro agregaci a distribuci digitálního obsahu - návrh, tvorba a správa webových stránek

Vydavatelstí - časopis o golfu a životním stylu okolo greenů.

Služby - inzerce - PR články - komunikace s médii - testování a recenze outdoorového a běžeckého vybavení - prezentace v tištěných a internetových médiích.