Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Design: - tisková grafika Internetový marketing Tvorba: - internetové obchody - webové stránky

Hlavní předmět činnosti: - rozesílání hromadných zásilek (dopisů a balíků) - skladování a expedice reklamních materiálů - pořizování a zpracování adres včetně statistik - strojní obálkování. Ostatní činnosti: - celní služby - tiskové služby - zásilkový prodej - zasílání peněz.

Provozování netradičních reklamních medií - pronájem reklamních ploch na WC čerpacích stanic AGIP, ÖMV, SHELL a na WC v hypermarketech TESCO

Dodavatel softwaru a služeb pro integraci dat, datovou kvalitu, master data management a archivaci a maskování aplikací - Oracle E-business Suite, PeopleSoft, SAP, custom build, etc...

svatební agentura - svatební servis (svatby od A do Z)

Služby: - finanční analýzy a ekonomické poradenství - průzkum trhu - rešerše a vyhledávání informací - průzkumy a dotazníková šetření - internetový marketing

Výzkum, vývoj, výroba a marketing přípravků k léčbě: - chronické obstrukční plicní nemoci - průduškového astmatu - onemocnění dýchacích cest.

Fotografování: - modeling - architektura - produkty - reportáže - příroda.

Zábavný servis 365.cz Pronájem atrakcí - skákací hrady, nafukovací atrakce, sportovní atrakce, pouťové atrakce, cukrová vata, malování na obličej, třpytivé tetování, balónkové dekorace, nůžkové stany, maskoti, tvořivé dílny, klauni, animátoři, fun food. Pořádáme akce pro děti, zajistíme animační programy, soutěže, produkční činnost, ozvučení.

Specializujeme se na poskytování softwarových řešení včetně dodávek technologií a služeb, mezi něž patří také konzultace, autorizovaná školení výpočetní techniky, kurzy akreditované pro školy a testování znalostí IT profesionálů.

LEDA je přední firmou v oblasti vydávání slovníků a jazykových učebnic v knižní i elektronické podobě. Autory našich publikací jsou renomovaní odborníci s hlubokou jazykovou a metodickou erudicí. Jazykové tituly: - Angličtina - Čeština - Francouzština - Italština - Němčina - Ruština - Španělština - Albánština.

Skupina EP INDUSTRIES se řadí mezi nejvýznamnější průmyslové společnosti, působí v oblastech - energetické strojírenství - dopravní infrastruktura - automobilový průmysl - odpadové hospodářství.

Produkční agentura - BTL komunikace.

-Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software -Zpracování dat, služby databank, správa sítí -Reklamní činnost a marketing

Kadeřnický salon. Služby: - kadeřnictví Metropole Zličín.

Služby: - tvorba webových stránek - webdesign - webové aplikace.

Činnost: - firemní řízení a organizace - restrukturalizace podniků - zprostředkování finančních zdrojů.