Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Specializujeme se na služby v oblasti marketingu a působení ve sdělovacích prostředcích se zaměřením na rodiny s dětmi.

Návrh, realizace a údržba: - podnikové informační systémy.

Poskytování poradenství v oblasti veřejných zakázek, podpory podnikání v zahraničí či ekonomiky, personalistiky a informační technologie.

Naše společnost se zabývá pronájmem kancelářských prostor, poskytováním sídelních adres, nabídkou služeb v oblasti účetní, daňové a právní legislativy, pomůžeme při zakládání společností, nabízíme pomoc při navazování obchodních vztahů s budoucími obchodními partnery. Dále pronajímáme konferenční místnost k uskutečňování obchodních schůzek dle ...

Reklamní činnost: - full-servisová reklamní agentura

Grafické práce SEO optimalizace - copywriting Webdesigntvorba - e-shopy - redakční systémy

Čalounické práce Barevné ladění interiérů dekorační látky, záclony, koberce návrhy, montáž a realizace - interiéry na klíč záclony, závěsy, garnýže, rolety, žaluzie, čalounictví, podlahy, koberce, tapety Dodávka - podlahové krytiny - marmolea - koberce Montáž - podlahové krytiny - marmolea - ...

Realizace: - výstavní stánky na veletrzích a výstavách.

Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí

PERFECT DAY, v. o. s. svatební a společenský servis; půjčovna, prodejna, pořádání společenských akcí, párty, oslav.

Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí

Castingové studio - specializujeme se na casting českých i zahraničních reklamních spotů.

Výzkum trhu na přání klienta, marketingové poradenství: - analýza interních firemních informací - analýza informací z výzkumu trhu - SWOT analýza - vytvoření marketingové strategie - akcelerace lidského firemního potenciálu - kontrola plnění stanovených cílů - detailní otestování před uvedením na trh - otestování návrhů před ...

Nabízíme estetické procedury, které Vás zbaví přebytečného tuku, vrásek a menších estetických nedostatků, a to bezbolestně prostřednictvím nejmodernějších technologií založených na radiofrekvenci. Vybírat si tak můžete z lymfodrenáže obličeje, dekoltu a krku, neinvazivní liposukce, vacupressu a liftingové masáže obličeje.

Služby: -architektonická, stavební a realitní činnost.

Jsme pražský telekomunikační operátor, poskytující kvalitní a rychlé připojení k internetu pomocí nejmodernějších bezdrátových technologií (2, 4GHz, 5GHz, 10GHz, 24GHz), metalického a optického kabelu. Pokrýváme převážnou část Prahy 6, Prahy 5 a Prahy-západ.

Nabízíme 3D tisk na zakázku nejen pro Prahu a okolí ale po celé ČR. Náš profesionálně zaškolený tým Vám nabídne ty nejlepší služby v oblasti nejmodernějších metod skenování, modelování a tisku 3D.