Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Služby: - rekvalifikace strážný, detektiv koncipient - provádění zkoušek ověřujících odbornou způsobilost pro profesní kvalifikace strážný, detektiv koncipient - detektivní služby - vyhledávání odposlechů

Profesionální prodej - monitoring konkurence - průzkum spokojenosti. Komunikační strategie - PR poradenství - vztahy s médii. Řízení lidského kapitálu - vyhledávání zaměstnanců - průzkumy spokojenosti zaměstnanců.

Obchodní a marketingové služby poskytované leteckým společnostem. Rezervace a prodej letenek.

Služby: -internetový portál jak žít naplno po padesátce

Právní poradenství. Služby pro zadavatele veřejných zakázek. Finanční poradenství - účetní služby, vedení daňové evidence a mzdová agendy. Služby virtální kanceláře - poštovní služby - telekomunikační a datové služby - pronájem jednací místnosti - správa datových schránek.

Služby: -telekomunikační -dodavatel hlasových a datových zařízení

Marketingové a poradenské služby - dotačního poradenství - účetnictví a auditorské činnosti - vzdělávání pro školy, firemní vzdělávání - PR a marketing.

Prodej, maloobchod, oprava, servis: -PC, počítače -tiskárny Služba: -správa sítí -návrhy a realizace sítí

Prodáváme založené společnosti s ručením omezeným a akciové společnosti.

Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí Správa nemovitostí na základě honoráře nebo smlouvy

Předmětem podnikání společnosti jsou tyto činnosti: - vodoinstalatérství - výroba, instalace a opravy ústředního vytápění - montáž, opravy vyhrazených plynových zařízení - opravy vyhrazených elektrických zařízení a výroba rozvaděčů nízkého napětí - zednictví - malířství a lakýrnictví - úklidové práce.

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Design interiérů Technický dozor investora Architektonická činnost Projektování - pozemní stavby

Firma zabývající se telekomunikací, radiokomunikací a satelitní komunikací. Strategický partner firem EADS, Siemens a Raytheon.

Transearch International, devátá největší Executive Search společnost na světě, je váš globální partner pro budování úspěšných týmů.

Činnost: - aukční systém pro zlevňování nákupů a získávání zakázek