Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Činnost: - výroba reklamy - obalový design - logotypy - samolepící reklama - firemní tiskoviny - reklamní předměty

-Poskytování technických služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Hostinská činnost

Nabídka pronájmu obchodních salónků, školících, zasedacích, prezenčních a reprezentačních místností. Poskytujeme produkty a služby pro začínající, malé a střední firmy, pro podnikání z domova a také se zaměřujeme na mezinárodní obchod. Zajišťujeme také řešení v nouzových situacích.

V našem salonu v Praze poskytujeme erotické masáže pro jednotlivce i páry.

Pořádání veletrhů Střechy Praha, Solar Praha a Řemeslo Praha. Reklamní agentura, marketing. Full service: - služby v oblasti reklamy a propagace Realizace výstav: - návrhy stánků - realizace - zajištění veškerých služeb spojených s realizací výstav - pořádání výstav.

Architektura a design bydlení, obchod, gastronomie, ... Specializace na rodinné domy od počáteční studie až po detaily interieru. Zastřešujeme všechny projekční fáze od návrhu, přes projekt vč. projednání, po interier.

Jsme mezinárodní softwarová společnost zaměřená na oblast zdravotnictví. Poskytujeme informační systémy a komunikační řešení pro ambulantní lékaře, nemocnice, laboratoře, radiologie, léčebny a lázně.

Profesionální a odbornou pomoc v oblasti informačních technologií (IT) a programování.

Nabídka kompletních jednorázových i pravidelných úklidů administrativních budov, nebytových prostor, bytů a bytových komplexů.

Návrhy interiérů. Inženýrská činnost a projekty staveb.

-Výroba textilu a oděvů -Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej Projektová činnost ve výstavbě