Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Stavební bytové družstvo Praha 8 provádí a zabezpečuje komplexní správu, údržbu, opravy a revize bytových domů i nebytových prostor. Nabízíme kompletní vedení účetnictví včetně roční závěrky a také vypracování podkladů pro daňové přiznání, zpracováváme rozpočty, provádíme ekonomické rozbory. Kromě činností v ekonomické oblasti zajišťujeme ...

Nehtové studio: - manikúra - pedikúra Kosmetika.

Psí fotoateliér - nabízíme focení štěňat v domácím prostředí - stylové obrázky s motivy vašich psů

Kadeřnické, kosmetické a vizážistické služby.

Služby: - řešení personálních a výrobních problémů, pracovních příležitostí v ČR, dále pak kurzů a školení.

Komplexní služby v oblasti kopírování, tisku digitálního i ofsetového, výroby diplomových prací a vazby dokumentů. Dále zajišťujeme zlacení tiskovin, řezané samolepky, výrobu reklamy a designové papírenské zboží. Podporujeme studenty a prodáváme jejich kreativní produkty. Poskytujeme komplexní služby v oblasti kopírování, tisku a vazby ...

Radek Záhorka je realitní poradce. Zaměřuje se na prodej a pronájem malých a středních bytů v Praze. Je také autorem elektronické knihy 10 kroků při prodeji nemovitosti. Kontaktujte Radka Záhorku a poznejte, jestli Vám sedí jeho přístup.

Překlady a tlumočení všech jazyků a oborů. Expresní překlady. Grafické zpracování.

Naše společnost dodává SMS výpisy z registru dlužníků SOLUS, zaměřeného na fyzické osoby. Podílíme se rovněž na projektech SOLUS, které se snaží o zlepšení úrovně finanční gramotnosti v ČR.

Služby pro rodinu a domácnost. Na Vaše přání Vám zprostředkujeme široký rozsah služeb týkajících se chodu Vaší domácnosti, domu, péče o Vaše děti, či péče o Vaše starší příbuzné.

Úklidová firma z Prahy, zajišťuje úklid kanceláří, bytů, hal v celé ČR.

Realitní činnost. Prodej a pronájem bytů, domů a pozemků v Praze a okolí. Realitní služby na míru pro Vás. Férové jednání a žádné poplatky.

Jmenuji se Libor Nenutil a jsem tlumočník a překladatel s jazykovou kombinací čeština, francouzština, angličtina. Své jazykové dovednosti spojuji s dvouletou zkušeností v marketingu. Pomáhám firmám, organizacím i jednotlivcům najít společnou řeč se zahraničními partnery. Mí klienti oceňují kvalitu a osobní přístup. Proto se na mě obracejí.

Individuální konzultace pro dospělé a terapeutickou pomoc v obtížných životních situacích typu: - neshody v mezilidských vztazích, partnerská krize, nevěra - stavy nadměrné úzkosti, pocity osamělosti - stavy neschopnosti řešit některé životní situace - nízké sebevědomí - nespokojenosti se svým životem - opakující se neshody v pracovním prostředí - ...