Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Bazar a zastavárna. Provádíme výkup a prodej použitých věcí, šperků, elektroniky, mobilních telefonů, sportovních potřeb, nářadí, starožitností atd.

Jsme salon s mnohaletou praxí. Náš tým milých a ochotných odborníků se o vás postará ve všech našich službách.U nás najdete profesionální služby a navíc krásné a příjemné prostředí. Provozujeme kadeřnictví dámské, pánské, dětské.Pracujeme s profesionální kosmetikou L''Oréal Professionel a poskytujeme veškerý kadeřnický servis-barvení, melírování, ...

Nabízím: - žehlení - doprava zcela zdarma. Pro oblat - Čestlice, Lipany, Kolovraty, Nupaky, Pitkovice, Průhonice a Uhříněves.

Nabízím výrobu levných www stránek určených zejména pro drobné a střední podnikatele. Součástí všech internetových stránek je instalace redakčního systému, unikátní grafický návrh webu, zpracování určitého počtu fotografií a SEO optimalizace.

Jsme mladá progresivní internetová konzultační a reklamní agentura, která má pro online marketing vrozený smysl. Pro své klienty vytváříme a spravujeme internetové reklamní kampaně, pomáháme plánovat online komunikaci, nabízíme konzultace a školení. Zaměřujeme se na online vyhledávací, obsahové a sociální sítě, kde virtuální čísla měníme ve ...

Společnost RIVETA s.r.o. zajišťuje úklidové služby v Praze a jejím okolí. Mimo úklidové služby provádíme také údržbu zahrad a zeleně, vyklízecí práce, čištění koberců a sedaček a účetní služby. Našimi zákazníky jsou: bytová družstva, SVJ, firmy a koncoví zákazníci.

Nabízíme zprostředkování prodeje, pronájmu a odkupu domu, bytu či pozemku, úschovy a právního servisu. Zajistíme financování Vašeho bydlení. Vyřešíme exekuce, zástavy a závazky na Vašich nemovitostech. Působíme v Ostravě, Brně a v Praze. Jsme profesionálové, děláme reality s nadhledem.

Společnost Mawerick s.r.o. byla založena v listopadu 2007, se sídlem v obci Rovinka na Slovensku. Prostřednictvím své partnerské společnosti Mawerick BPM, s.r.o. se sídlem v Praze, působí také v rámci České republiky. Mawerick s.r.o. a Mawerick BPM, s.r.o. jsou mladé, odvážné a otevřené společnosti, působící na slovenském, českém a srbském trhu ...

Hlavní činností je tisk cenin, zejména akcií, dluhopisů, losů, poukázek a jiných cenin.

Kompletní služby v rámci IT a CCTV techniky.

Venčení psů Praha - rádi vyvenčíme Vašeho psa po celé Praze. Mimo to nabízíme i jiné služby - venčení, hlídání a výcvik Vašich psů. Jsme nejlevnější a za naší kvalitu ručíme! Vyzkoušejte nás!

Výkupna a zpracovatel kovového i nekovového odpadu.

Nabízíme služby v oblasti grafického designu, firemní identity, webdesignu

Činnost: - pronájem, prodej nemovitostí Služby: - správa nemovitostí

IT Service. Poskytování software, poradenství.

Služby: -public relations -marketingová komunikace -služby pro franchisové systémy

Studio poskytuje tyto služby - kadeřnictví - manikúra, pedikúra - kosmetia - solárium - masáže.