Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Provádíme značení, popisování a gravírování širokého spektra materiálů progresivní laserovou technologií.

Hlavním zaměřením je tvorba BIM katalogů - digitálních verzí a produktů pro stavebnictví.

Výroba, prodej, tisk a dotisk samolepicich etiket, visaček a papírových kartónů. Prodej TTR pásek. Produkty: - samolepící etikety - foliové: - bezpečnostní - papírové - na kotouči i na archu. - číslování - EAN kod - papírové visačky - dotisk etiket - pásky do termotransferové tiskárny - krabice z vlnité lepenky - tisk ...

Modeláž nehtů gelem a akrylem. Prodej nehtové a tělové kosmetiky.

Strojní úklidové služby: -čištění všech druhů podlahových ploch, suchým nebo mokrým procesem. Hliníková pojízdná lešení: -prodej, pronájem, montáž -lešení je zhotoveno z hliníkových slitin rámového typu, je pojízdné na kolečkách opatřených brzdou a závity na vyrovnání terénu a lze jej postavit i na schodech.

Překlady a tlumočení z češtiny, němčiny a angličtiny.

Firma Infos 2001 spol. s r.o. je orientována na poskytování služeb v oblasti podnikových informačních systémů, zejména: - zpracování úvodních studií a projektů informačních systémů - vývoj aplikačního programového vybavení - modifikace aplikačního programového vybavení podle potřeb uživatelů - projektování počítačových sítí - ...

Logistické služby. Mobilní marketing. Tvorba www a wap stránky. Poskytujeme outsourcing.

Velkoobchod, prodej, dodávky, přeprava: - pohonné látky benzín - Special BA91 - Super BA96 - Natural BA95N - nafta motorová NM - lehké topné oleje LTO - těžké topné oleje TTO - plastická maziva - mazací oleje. Doprava ropných produktů: - produktovody - železniční cisterny - silniční autocisterny. Plnění, ...

Agentura zprostředkovává práci v dělnických profesích: - občanům České republiky a jejich rodinným příslušníkům, - občanům Evropské unie a Evropského hospodářského prostoru a jejich rodinným příslušníkům, - cizincům z jiných států mimo EU/EHP.

Zpracování tiskovin a výroba tiskových podkladů.

Nabízíme služby z oblasti silnoproudých a slaboproudých zařízení, realizaci a servis. Tvoříme šifrované komunikační kanály v úrovni vojenských aplikací. Dodáváme zabezpečovací systémy do domů a společností. Kontrolujeme a zamezujeme únikům dat. Zařídíme fyzickou ostrahu budov, majetku a osob.

Projekční a architektonický ateliér. Architektonické studie a návrhy (architekti). Projekční činnost (stavební inženýři). Vizualizace a animace staveb. Developerské projekty. Návrhy interiérů. Inženýrská činnost. Stavební a autorský dozor.

Provozujeme reklamní, castingovou a produkční agenturu.

Personální agentura - nabízí volné pracovní pozice.

Zpracování rozptylových studií a odborných posudků zdrojů znečišťování ovzduší.

Kosmetické studio: - lymfo masáž - hubnutí - masáže - infrasauna - kompletní omlazení pleti - odstranění podbradku, zpevnění pleti - léčba akné - detoxikační programy - akupunktura - byliny - bělení zubů.

Zajišťujeme tyto služby: Grafická příprava tiskovin - na platformě PC Tisk - ofsetový a copyprinterový Konečné knihařské zpracování - vazba, falcování, bigování atd.