Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Grafický design, malonákladový tisk.

Filmová produkcevýroba - reklama TV a rozhlasové spoty - filmy - propagační DVD Reklamní agentura - příprava a realizace reklamních kampaní - obchodní zastoupení regionální TV RTM Liberec, Jablonec nad Nisou Obchodní zastoupení regionální televize.cz (satelit ASTRA).

Fotografování: -portréty. -produktové fotografie.

Společnost zabývající se vývojem SW na zakázku, správou a dohledem počítačových sítí. Tvorba webových prezentací. .

-Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných)

Personální a pracovní agenturabrigády PRO studenty i dlouhodobou práci

Personální agentura pro firmy a uchazeče o práci.

Reklamní agentura Vydavatelství - regionální noviny LIBERECKÉ LISTY

Kadeřnictví - dámské, pánské a dětské - mytí - foukání - styling - stříhání - barvení - trvalá - přeliv - melírování - žehlení společenský účes - střih strojkem.

Kadeřnictví - dámské a pánské - stříhání - barvení - zhušťování a prodlužování vlasů. Kosmetika - trvalá na řasy - ošetření pleti - úprava obočí - chemický peeling - povrchové čištění - bezbolestná liposukce. Nehtové studio - manikúra - pedikúra - lakování - ošetření rukou ...

Direct marketing Grafický design - logotypy - reklamní materiály Grafický design - tiskoviny Webdesign Školení - fotografie - DTP - polygrafie v praxi.

Lisování a potisk - plastyvýroba, potisk - plastové podložky pod SPZ.

Bazar, zastavárna: - domácí spotřebiče - audio - video - TV - mobilní telefony a příslušenství - autorádia - sportovní potřeby - nářadí i elektrické - rybářské potřeby.

Projekce - chladící zařízení - topení - spalování biomasy - bezkanálové potrubí.

Kosmetická a zdravotní péče o nohy.

Realizace interiérů, architektura a design.

Kosmetické studio - prodlužování řas - chemický peeling - permanentní makeup - vizážistika - depilace Nehtové studio - manikúra - p shine - nehtová modeláž.

Potisk - pracovní oděvy a obuv - brýle.

Prodej - telekomunikační technika - hardware. IT poradenství