Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Realizace tiskových materiálů od předtiskové přípravy po samotný tisk. DTP studio: -grafický návrh -sazba, zlom -litografie -osvit -digitální nátisk -analogový nátisk. Grafika počítačová. Grafický návrh, sazba, skenování, osvit, digitální nátisk IRIS REALIST, malonákladový digitální tisk.

Výroba reklam od návrhu po výrobu, montáž a servis. Nabízíme: - plastické 3D nápisy a samolepky - fóliovou a světelnou reklamu - rytecká díla - losovací systémy - velkoplošný digitální tisk - orientační systémy.

Grafické studio a polygrafický ateliér. Nabízíme tvorbu grafických návrhů.

Jediná tiskárna cenných papírů v EU se specializací na návrh, tisk a výrobu cenných papírů s autorským ocelotiskem.

Služby: - kadeřnictví - prodlužování vlasů

Poradenská společnost působící v oblasti reklamy a marketingu. Dodáváme řešení: - Seo optimalizace - PPC reklamy - internetového marketingu. Vyrábíme a analyzujeme www stránky a e-shopy. Náš tým tvoří lidé, kteří mají dlouholeté zkušenosti v oblasti reklamy a marketingu. Zkušenostmi z internetových portálů a reklamích agentur ...

Výroba kotlů na dřevo, brikety, pelet, uhlí, kukuřici a další produkty. Prodáváme a instalujeme kotle: - teplovodní - kombinované - krbová - na dřevo - teplovzdušné.

Grafické služby pro průmyslovou propagaci. Návrh loga, zařízení interiéru, inzerátů, letáků. Tvorba www stránek

Služby IT, Servis HW / SW Správa a dohled IS klienta Proškolování uživatelů Instalace antivirové ochrany Konfigurace hardware a software. Prodej a montáž techniky.

Prodej realit, správa nemovitostí a vedení účetnictví.

Zastavárna automobilů a motocyklů U nás zastavíte osobní i nákladní auto nebo motocykl jakékoliv značky. Také zajistíme výkup vašeho vozidla.

Služby: -kosmetika. -trvalá na řasy. -permanentní make-up.

Internetový soubor farmářů a výrobců potravin dodávaných na Váš stůl. Farmy v okolí a lokální nákup. Místní trhy a akce. Pravidelné dodávky ovoce a zeleniny v bedýnkách.

Čištění prosklených, zděných i drátěných výtahových šachet a eskalátorů. Výtahy musí být čisté, aby vypadaly vzhledně a hygienické. Díky tomu je také zamezeno výskytu požárů v nečištěných šachtách.

Služby: - zprostředkování studijních a pracovních pobytů v zahraničí

Kovovýroba - schodiště - zábradlí Výroba - ocelové konstrukce Výroba z nerezu, mosazi a hliníkuvýroba - schodiště - zábradlí - ocelové konstrukce Pronájem - podia

Audity bezpečnostní, softwarové, hardwarové Dodávka, implementace, správa - informační systémy servery, tiskárny Konzultace - informační systémy Školení - výpočetní technika

Realitní kancelář s celosvětovým renomé specializující se na luxusní domy, vily a byty. Zajistíme kupní ceny a vedeme proces prodeje. Ušetříme Vám čas i nervy s hledáním vhodného kupce a se stanovováním tržní hodnoty nemovitosti. Naše nabídka je ozvláštněna přepychovými jachtami.

Masérské, rekondiční a regenerační služby Bezbolestná liposukce Reiki Lymfodrenáže BioMat Kineziotaping