Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SWARCO TRAFFIC CZ s.r.o. se zabývá veškerými činnostmi souvisejícími s provozem řízení dopravy v České republice. Jsme dceřiná společnost SWARCO TRAFFIC AUSTRIA GmbH a působíme ve více než 20 partnerských městech po celé České republice. Přinášíme řešení, která pomáhají udržovat provoz v pohybu, snižují emise a zlepšují mobilitu ...

Činnost: - grafické práce - vývoj aplikací

Činnost: - digitální malonákladový tisk - digitální velkoformátový tisk - výroba novin, časopisů, plakátů, průkazů pro potřeby filmu.

Služby: - fotograf - svatební fotografie - školní fotografie.

Služby: - správa domů - účetnictví - založení družstva, společenství - převody bytů - realitní činnost.

Tiskařské práce: - velkoplošný tisk - tisk posterů - tisk na plátno a tkaninu - skenování - grafika - DTP.

Služby: - antikvariát - galerie - nakladatelství.

IT služby: - portály a aplikace na míru - www prezentace, e-shop - e-mail marketing - reklama, marketing, seo - CI, tištěná grafika, média - IT servis.

Činnost: - webdesign - tvorba webových stránek.

Služby: - řídicí systém R2S - pro sportovní, relaxační a wellness centra, solární studia - služby v oblasti výpočetní techniky - správa sítí - tvorba aplikací na zakázku.

Služby: - produkce akcí - hostesky a promotéři - tlumočnice po celé ČR i zahraničí - nabídka programů, hudby, cateringu - fotodokumentace - výzdoba - doprava a vše další.

Služby: - čištění koberců - čištění podlah a podlahových krytin - mytí oken a výloh, hygienický servis, údržbu veřejných prostranství, čištění chodníků či odhrnování sněhu.

Služby: - zajišťujeme profesionální hostesky a modelky

Služby: - architekt - architektonická činnost - návrhy interiérů.

Naše firma Vám nabízí: UV ofset, UV digitál, lentikulár, 3D tisk, PVC samolepky, tisk na fólie, tisk na plasty, lenticular, pet, apet, petg, petgag, tisk bílou.

Pořádání a organizování výměnných studijních a pracovních programů pro studenty, mládež a dospělé v zahraničí.

Pronájem: - nebytové prostory.

Služby: - ucelený servis při řešení veškerých otázek spojených s problematikou vlastnictví bytů a bytových domů - zaměření bytů a nebytových prostor - prohlášení vlastníka - stanovy SVJ - založení a vznik SVJ - převody bytů a nebytových prostor - likvidace družstva či SRO