Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby: - překlady a tlumočení z a do maďarštiny

Prodej - telekomunikační technika - kamerové systémy Vývoj softwaru

Unicorn je jednou z vedoucích softwarových firem působících na českém trhu. Společnost Unicorn se zaměřuje zejména na tvorbu a implementaci zákaznických softwarových řešení, automatizované zpracování informací.

Zabýváme se školením a poradenstvím v potravinářství, stravování, zemědělství a dotacích. Zajišťujeme dotace, dotační poradenství a poradenství v oblasti BOZP.

-Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, pronájem zvukových a zvukově-obrazových záznamů a výroba nenahraných nosičů údajů a záznamů -Fotografické služby -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení ...

Testování softwaru Vývoj softwaru Správa sítí a serverů

RK pro komerční i nekomerční objekty. Pronájem a prodej skladů, výrobních, kancelářských a obchodních prostor, komerčních stavebních pozemků a zpevněných ploch.

Realitní kancelář: - správa movitého a nemovitého majetku - developerská činnost - pronájem kanceláří a obchodů. Provozování a správa: - Centrum Černý Most - ČCM: - Globus - Baumarkt - C&A - Hennes&Mauritz - Datart - Alltoys - Baťa - Kenvelo - Sephora - Gigasport - Village Cinemas - ...

Služby: - poradenství v oblasti obchodování s emisními povolenkami

Kosmetický salón - péče o pleť i celé tělo - ošetření laserem

Prodej, servis, správa - počítače a příslušenství - notebooky Správa sítí Webdesign Webhosting

Nakladatelství, vydavatelství, prodej, e-shop - odborné publikace - skripta, učebnice - zákony

Bezpečnostní a detektivní agentura Chovatelská stanice - ŠVÝCARSKÝ SALAŠNICKÝ PES

Organizace: - kulturní a společenské akce

Odborné překlady - angličtina - němčina - ruština Tlumočení

Fotografické služby Fotoateliér

Kosmetika - svatební líčení - prodlužování řas - kosmetické ošetření - depilace - vizážistika Masáže tělové, obličejové

Kadeřnictví - prodlužování vlasů Kosmetika - prodlužování řas - péče o tělo VACUSHAPE, BODY - SPACE VACU, BODY - SPACE INFRARED ORBITRAC Manikúra - pedikúra Solárium E-shop - kosmetika

Služby: -internetové poradenství v oblasti podlahových krytin.