Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Kosmetické studio - prodlužování řas - depilace cukrovou pastou, brazilská - kosmetika

Kosmetika - barvení obočí a řas - kosmetické ošetření zad - líčení - depilace horkým voskem ruce, nohy, třísla, bikiny, podpaží - aromaterapeutické ošetřenívizážistika - barevná typologie - image - šatník - odborné poradenství při nákupu - líčení denní, večerní, svatební, foto make - up

Prodej - vlasová kosmetika SELECTIVE PROFESSIONAL Kadeřnictví - dámské a pánské - stříhání - barvení - melírování - trvalá - foukaná - vodová - žehlení - chemické narovnání vlasů - mytí prodej - vlasová kosmetika SELECTIVE PROFESSIONAL Masáže (medové, anticelulitidové, klasické, ...

Prodej - kosmetika BIODROGA Kosmetické a laserové služby

Poskytuje - hlídání dětí po celých 24 hodinpořádání - zájmové kroužky - zábavná odpoledne - dětské párty Jesle

Prodej - parfémy - kosmetika vlasová, dekorativní, solární Kadeřnictví Pedikúra - manikúra - nehtová modeláž Solárium E-shop - parfémy - kosmetika (vlasová, dekorativní, solární)

Grafické zpracování Výroba - www stránky Zpracování dat (AUTOCAD R14 a 2002, MICROSTATION V8)

Generální, běžný a jednorázový úklid bytů a firem, úklid listí, sněhu (pohotovost), údržba zeleně .Drobné zednické práce. Ruční výkopové práce, bourací a malířské práce.

Hostinská činnost -Ubytovací služby -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Činnost informačních a zpravodajských kanceláří -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, ...

M.C.TRITON je největší česká poradenská společnost, poskytující služby podnikatelům a manažerům. Společnost přímo působí na českém a slovenském trhu, projektově pak ve většině zemí Evropy. Společnost byla založena v roce 1990. Společnost realizuje služby v oblastech: - poradenství pro podnikatele a manažery - vzdělávání a rozvoj - ...

Fotografování, fotoateliér - fotografie reklamní, produktové, módní Kurzy - fotografování

Bezpečnostní a detektivní agentura.

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

- Zprostředkování obchodu a služeb. - Velkoobchod a maloobchod. - Poskytování služeb pro rodinu a domácnost. - Praní pro domácnost, žehlení, opravy a údržba oděvů, bytového textilu a osobního zboží.

- Izolatérství - Pokrývačství

Služby: -detektivní služby. -zajištění a inkaso pohledávek. -ostraha objektů. -ochrana osob. -doprovod při přepravě cenin.

Kompletní výstavby a rekonstrukce rodinných a bytových domů - bytových jader - plotů - bazénů - zámkových dlažeb aj.

Služby: -bezpečnostní agentura. -instalace kamerových systémů. -úklidové služby. -správa, údržba nemovitostí.