Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Prodej a servis: -výpočetní techniky -dodávky informačních technologií -nabídka řešení informačních i komunikačních systémů.

Kompletní úklidy budov, kanceláří, bytů, ...

Bezpečnostní agentura. Zapůjčení kamerových systémů.

Fotografický ateliérfotografování - svatby - těhulky - děti - produktové - Business - reportáže

Nabízíme služby hodinového manžela, zednické, klempířské a malířské práce, pokládání obkladů a dlažeb či běžnou údržbu domů, bytů i zahrad.

Překlady - běžné, odborné, soudní, expresní. Tlumočení - konsekutivní, simultánní, soudní, zajištění tlumočnické techniky.

Komplexní správa nemovitostí: - evidence předpisů plateb a došlých plateb za jednotlivé bytové a nebytové jednotky - stanovení předpisů nájemného a záloh na služby související s užíváním bytů a nebytových prostorů - stanovení příspěvků do fondu oprav členů družstev či společenství vlastníků - evidence nákladů na provoz, údržbu a opravy ...

Reklamní činnost Grafické práce Tvorba - www stránky

Audiovizuální prezentace, zpracovávání Corporate Video filmy, snímky prezentující organizaci při různých příležitostech.

Nabídka marketingových služeb. Poskytování poradenství v oblasti přímého prodeje a outsourcingu.

Jsme profesionální multidisciplinární firmou se sídlem v Praze, zajišťující kvalitní standartizované služby města. Efektivita naší práce spočívá především v nasazení zkušených lidí, kteří dokáží pracovat v týmu a znají současné i osvědčené postupy a technologie ze svého oboru a oborů příbuzných. Není pro nás problémem zrealizovat i rozsáhlé ...

Deratizace Dezinsekce Ochrana proti holubům Úklidové práce Údržba zeleně Protipožární nátěry

Zajišťujeme nejen praní a mandlování prádla, ale též jen třeba ruční žehlení a také vám zajistíme ušití velmi kvalitních péřových dek, polštářů a dalších výrobků z peří.