Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Bezpečnostní agentura Awen Professional Guards zajišťuje s vysokou profesionalitou ochranu osob a ostrahu objektů, ať už průmyslových, tak i menších soukromých, zajišťuje ostrahu v nočních klubech, kabaretech a kasínech.

Společnost TSR Czech Republic s r.o. je jednou z předních firem v České republice provádějících: - výkup železa - výkup barevných kovů - zpracování a prodej kovového šrotu hutím a slévárnám doma i v zahraničí. Výrobním firmám s výskytem kovového odpadu nabízíme sběr a odvoz ve vlastních kontejnerech.

Služby: - grafické studio: - návrhy logotypu - vizuální styl firemních tiskovin - obalová grafika - fotografické služby. - webové studio: - webdesign - řešení eshopů - optimalizace stránek pro vyhledávače - webhosting - full service v oblasti reklamy - reklamní kampaně - produkční služby: - polepy ...

kavárna -cateringové služby -kadeřnické a kosmetické studio

Nabídka bankovního a leasingového financování. Realitní a investiční činnost v České republice i zahraničí.

Instalace počítačových sítí. Návrh a realizace počítačových sítí. Počítačová pohotovost -správa počítačů a počítačových sítí. Prodej: -počítače dle přání zákazníka.

Jsme specialisty na ofsetový, digitální a velkoformátový tisk. Mimo tisk nabízíme také polepy aut a výloh, grafické práce a výrobu webových stránek.

Nabídka služeb v oblasti reklamy. Organizace výstav a veletrhů. Výroba prezentací, polygrafických materiálů a dárkových předmětů.

NEWTON Media, a.s. je největší nadnárodní středoevropskou společností monitorující mediální trh.

Potřebujete psychiatrickou pomoc? Specializací naší ordinace je psychiatrie. Provádíme preventivní prohlídky, poskytujeme léčebnou péči. V případě potřeby zajistíme odborná vyšetření. Momentálně nejsme smluvní partner s VZP, její pacienty ošetříme za hotovostní platbu.

Specializujeme se na výkonnostní marketing a efektivní zvyšování prodeje. Vytváříme úspěšná řešení, která pomáhají prodávat a usnadňují komunikaci s vašimi zákazníky.

Jsme firma zabývající se mezinárodní dopravou a zasílatelstvím. Svým zákazníkům poskytujeme komplexní služby v oblasti mezinárodní i tuzemské dopravy zboží. Zajišťujeme služby celní deklarace a celního řízení pro smluvní partnery. Spolupracujeme s kvalifikovanými projekčními kancelářemi a zhotoviteli staveb

Hledáte vhodnou nemovitost ke koupi či podnájmu? Spolehlivá realitní kancelář působící na trhu více než 18 let Mikoláš - reality Vám nabízí nemovitosti k prodeji či pronájmu. V naší nabídce naleznete domy, byty, rekreační objekty i pozemky.

Potřebujete se zbavit škůdců? Obtěžují Vás hlodavci, hmyz, šváby, štěnice či další? Potřebujete odstranit plíseň? Kontaktujte nás. Naše společnost Vám nabízí komplexní služby v oblasti dezinfekce, dezinsekce a deratizace. Práce realizujeme v Praze, ale také v celé ČR. DDD zajistíme v místech, jako jsou zemědělské či zdravotnické organizace, ...

Společnost nabízí své služby nejen svému jedinému akcionáři, ale i jiným osobám. Hlavními činnostmi společnosti jsou správa a údržba nemovitostí, realitní činnost (prodej nemovitostí, zajišťování převodů družstevních bytů do osobního vlastnictví apod.), inženýrská činnost v investiční výstavbě a výroba a rozvod tepelné energie. Náplní správního ...

Máte dítě, které rádo sportuje, a hledáte pro něj vhodnou mateřskou školu? Nabízíme Vám nově otevřenou školku v Praze Kunraticích. Nacházíme se v klidové zóně 200 metrů od Kunratického lesa. Naše školka je určena dětem od 3 let. Vyučujeme v moderních třídách, které jsou díky celoprosklené stěně velmi světlé. Kvalitní vybavení vytváří útulné a ...

Ofsetová tiskárna. Tisk: -katalogy -prospekty -plakáty.

Založení s.r.o. a prodej ready-made společností spolehlivě a rychle - to je náplň činnosti firmy Založení s.r.o. Při plánování a založení firmy vám zajistíme konzultace, poskytujeme i následný servis pro majitele obchodních společností.

Centrum osobního rozvoje v Praze. Poskytujeme psychoterapii a koučink, kreativní testování osobnosti a zážitkové workshopy. Můžeme vám pomoci se zvládáním životních krizí, psychickými obtížemi, mezilidskými vztahy či osobnostním růstem. Specializujeme se na terapeutickou práci se sny a s tělem.

Vývoj software, internetových aplikací. SEO optimalizace. Internetový marketing.

Realitní kancelář: -poradenské služby spojené s koupí, prodejem a pronájmem nemovitostí - tržní ohodnocení nemovitostí - marketingové studie.

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Hostinská činnost

Prádelna, čištění oděvů. Provádíme praní a mandlování prádla. Nabízíme profesionální praní většího i menšího množství rovného prádla, pracovních oděvů i oblečení.