Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Prádelna, čištění oděvů. Provádíme praní a mandlování prádla. Nabízíme profesionální praní většího i menšího množství rovného prádla, pracovních oděvů i oblečení.

Jsme firma s desetiletou tradicí a zkušenostmi v oboru péče o prádlo. V naší prádelně používáme nejnovější technologie praní a sušení prádla od značky Miele. Každý přístroj je vybaven voštinovým bubnem, který zajišťuje velice šetrný přístup k prádlu a zaručuje jeho delší životnost. Prádlo zákazníků pereme vždy samostatně.

Prádelna a čistírna Krystal Praha nabízí praní prádla, čištění oděvů i žehlení, kompletní služby pro hotely, i Vaše oděvy. Prádelna Krystal to jsou komplexní služby, zpracování znečištěného prádla třídění, praní, sušení, žehlení, expedice, včetně každodenního rozvozu a svozu prádla, dle potřeb zákazníka. Provádíme rovněž drobné opravy poškozeného ...

AMSA REAL se zabývá prodejem realit, bytů, domů, pozemků a průmyslových areálů. Realizujeme dobrovolné dražby, připravujeme dražby pro jiné dražební společnosti. Máme vlastní aukční síň. Realizujeme developerské projekty.

Přivezeme pravé zařízení pro casino. Nehrajeme o peníze. Vhodné pro společenské akce, párty, rauty, večírky a jiné slavnosti.

Realizace stálých expozic muzeí, památníků. Poradenská činnost v provozně-právních otázkách civilního letectví.

Reklama, projektové poradenství v oblasti marketingu.

Zajišťujeme jednorázové či pravidelné úklidové práce pro firmy a domácnosti.

Kadeřnictví pro dámy, pány, děti. Společenské, slávnostní a svatební účesy. Podle Vašeho přání provedeme typologii Vašeho obličeje a optimálním účesem provedeme proměnu přímo před Vašima očima

Nabídka služeb v oblasti reklamy a marketingu.

Chcete se na chvíli stát celebritou? Objednejte si portrétní fotografie od profesionálního fotografa. Užijte si fotografování a získejte krásné fotografie vytištěné na kvalitním archivním papíru.

Obchodní dům Včelka, textilní zboží. Široké spectrum zboží pro celou vaši rodinu. Naše nabídka bude stále aktualizována a doplňována a tím u nás naleznete stále nové a nové věci. Nabízíme široké spektrum zboží pro celou rodinu: - vlna Schoeller - hračky - Puzzle - stavebnice - hry - plyšové hračky pro miminka, holky a kluky - ...

Zabýváme se prodejem ready made společností, poskytováním virtuálních sídel, správou datových schránek, účetnictvím, daňovým poradenstvím, tvorbou webových stránek a jinými službami, které firmám pomáhají v jejich podnikání.

Zprostředkování zaměstnání. Mexina Group, spol. s.r.o. na základě požadavku obdržela od MPSV zvláštní povolení a doporučení k zprostředkování zaměstnanců z LRB (Bangladéš). Toto rozhodnutí od MPSV umožňuje jen (pouze) dlouhodobá volná pracovní místa v různých podnicích (nikoliv konkurence českých zaměstnanců) a na druhé straně obrovská ...

Provozujeme turistické informační centrum. Nabízíme zájezdy, okružní jízdy, ubytování, půjčení aut, letenky a vstupenky.

Produkty: - pokladní systémy - kamerové systémy - software na zakázku - tvorba internetových stránek - služby v IT pro GASTRO.

Mediální agentura nabízí služby v oblasti internetové reklamy a mediálního zastupování ekonomických, zpravodajských a odborných serverů na internetu.

Nabízíme personální a poradenské služby.

Maloobchod, prodej: -počítače -výpočetní technika. Instalace, správa: -sítě NOVELL NETWARE. -bezdrátové připojení k síti internet

Provozovatel lázeňských domů.

Reklamní agentura - marketingové služby.

Nabídka developerských a realitních služeb