Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Zajišťujeme komplexní služby ochrany nemovitostí, majetku, objektů a areálů.

Zprostředkování nákupu, prodeje a pronájmu nemovitostí. Zajištění kompletního právního a finančního servisu.

Rhodeo je reklamní agentura zaměřená na polygraficke služby. Naše společnost právě rozšířila své služby o další polygrafickou, v České republice ojedinělou novinku v této oblasti. To znamená tři služby pod jednou střechou: - kreativa - dtp zpracování - velkoplošný tisk - plně vybaveny provoz - NOVINKA - Di ofsetový plochý tisk.

Výkup, bazar, zástavárna: - elektronika - mobilní telefony - sportovní nářadí - pracovní náčiní - navigační systémy GPS - notebooky.

Malování, lakování, nátěry: -okna, dveře -dřevo, plast -podlahy -dřevěné, parketové, PVC, koberce. Zakázková truhlářská výroba: -opravy a repase oken i dveří ve staré i nové zástavbě -výroba zakázkových kuchyní a nábytku -repase (rekonstrukce) starožitného nábytku od roku 1758. Stavební práce: -rozsáhlé zkušenosti s ...

Poradenství v oblasti vztahů s veřejností a komunikace

Prodej podnikového finančního a účetního software pro střední a velké organizace. Poskytujeme služby institucím ve veřejném i soukromém sektoru, zejména v oblasti ICT, jako je vývoj a podpora vícevrstvých aplikací na míru či dodávka „krabicových“ řešení pro správu dokumentu, vyhledávání informací či business inteligence. Poskytujeme samozřejmi ...

Dovoz, dodávka duty free zahraniční produkty osobám požívajícím Duty and Tax Free výhod. Obchodní centrum, služby Hevlín: -Travel Free Shop, tel.:515274399 -čerpací stanice AVANTI, tel.: 515274000 .

Architektonické návrhy staveb a kompletní projekty od návrhu po stavební povolení: rodinné domy a novostavby, rekonstrukce a přístavby, památky, zpracování dokumentace, architektonické studie, poradenství a dozor.

Česká pobočka evropské sítě agentur, VISIBILITY digital s.r.o., nabízí komplexní služby na internetu s pokročilou optimalizací předních webů v českém internetovém prostředí, mezi které patří např.: Peníze.cz, Babyweb.cz, Lekarka.cz.

Servis, správa a podpora počítačových systémů

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -počítače -notebooky. Tvorba www stránek.

Jste začínající firma, pořádáte akci nebo prostě a jednoduše potřebujete práci od grafika? Jste tu správně. Navštivte mé portfolio a poté mi napište email.

Stavba – novostavba – přístavba – přestavba nástavba – vestavba - rekonstrukce - návrh stavby – vypracování studie - stavební projekt pro stavební povolení - zhotovení rekonstrukce - výkres rychle, levně a spolehlivě. Postup práce 1) NÁPAD Nápad, stavební záměr, představa …nemusí být vždy hotová, dá se formovat, upravovat dle přání, potřeb ...

Bezpečnostní agentura - držitel certifikátu ISO 9001:2000 - ostrahu objektů - převozy finančních hotovostí i do EU - převozy nadměrných cenin do 3 300 kg - recepční a pořadatelské služby. Služby: - fyzická ostraha objektů - detektivní činnost - montáž zabezpečovacích systémů - nonstop servis PCO - roční revizní kontroly elektronického ...

Společnost je nositelem certifikátů jakosti ISO 9001:2001, ISO 14001 a OHSAS 18001. Služby: -ochrana a sanace podzemních vod a horninového prostředí -inženýrská geologie a geotechnika -likvidace starých ekologických zátěží -nepřetržitá havarijní služba pro ochranu a sanace podzemních vod a horninového prostředí -analytika ...

Poskytujeme odborné poradenské služby v těchto oblastech: - výzkum a vývoj - chemická, toxikologická a environmentální informatika - technický rozvoj - ochrana životního prostředí. Dále také zajišťuje odborné posudky výzkumně vývojových projektů. TECHEM CZ je od roku 1995 řádným členem Svazu chemického průmyslu ČR. Mezi naše ...

Spediční služby: - balení zboží - celní jednatelství - deklarace - příprava k transportu - pojištění zásilek - mezinárodní zasilatelství.

bezpečnostní služby - úklidové služby