Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Komplexní zajištění služeb od A až do Z (na klíč) nebo jakákoliv dílčí služba. Poradenství a organizace: - kongresy - semináře, prezentace - firemní akce - školení (kursy), firemní večírky - incentivní turistika (motivační programy).

Pražská realitní kancelář. Zprostředkování prodeje a pronájmu veškerých nemovitostí v Praze a jejím okolí. Realitní kancelář, reality, nemovitosti, byty.

Podpora, servis a prodej výpočetní a kancelářské techniky, elektroniky.

Rodinná firma Alama s.r.o. byla založena v roce 2004. Převažující ekonomickou činností je provádění: - drobných staveb - stavebních úprav a rekonstrukcí bytových jednotek - elektromontážních prací - revizí a oprav elektroinstalací. Dále je to správa a údržba nemovitostí. Další z významných činností je: - zajišťování technických ...

Personální agentura. - vyhledání a výběr pracovníků - personální poradenství

Ofsetový tisk: - prospekty - letáky - katalogy - časopisy - obaly na CD - pozvánky - skládačky - pohlednice - účetní doklady - desky - samolepky. Digitální tisk: - malonákladové tisky - velkoplošné tisky .

Provádíme jazykové překlady a tlumočení ve všech jazycích včetně soudního ověření.

Realitní kancelář. Inženýrská činnost v oblasti investiční výstavby. Zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu. Projektová činnost ve výstavbě.

Svatební vizážistka. Nabízíme: - svatební líčení - svatební účesy - poradenství - vlasový styling

Budování konkurenčních výhod firem v oblasti reklamy a podpory prodeje produktů i služeb.

Energetické konzultační a informační středisko (EKIS): - poradenství. Člen McKinnon&Clarke nabízí poradenství pro obory: - energetika - životní prostředí - dotace - energetický audit - průkaz energetické náročnosti - studie proveditelnosti. Dále v oboru zelená úsporám. Zabýváme se všemi oblastmi energetického managementu včetně ...

Psychologické poradenství - psychologické testy pro řidiče

Nahrávací studio, disponující 25 svět.jazyky -vydávání učebnic

Psychologické poradenství - psychoterapie

Jazykové audity Obousměrné překlady - korektury a přepisy textů - tlumočení Soukromá jazyková škola - testy - zkoušky - audity - kurzy v Praze i zahraničípořádaní - letní jazykové tábory pro děti.

Komplexní péče o krásu, fyzické a duševní zdraví. Relaxace v pyramidě: - léčení nemocí - relaxace - harmonizace čaker - energetizující a revitalizační účinky - hubnutí. Kosmetické služby: - hluboké čištění pleti - peeling - biorevitalizační masáže obličeje - modeláž těla - přírodní pleťové masky - salónní pleťové ...

Jazyková škola. Jazyková agentura. Jazykové kurzy pro děti a dospělé.

Provoz realitní kanceláře. Služby: - správa nemovitostí.

Vydavatelství: - měsíčník Stereo & Video - Mobil - DVDmag - týdeník Film na sobotu.