Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Chcete-li skončit podnikání, tak jednou z alternativ, kterou máte je prodej Vaší společnosti. Poskytujeme nejvyšší výkupní ceny. Druhou možností, kterou máte je výmaz firmy z obchodního rejstříku, živnostenského rejstříku a odhlášení z daňového úřadu.

Butiková online marketingová agentura v Praze.

Architektonická projekční činnost - architektura - grafika - vizualizace Návrhy - pasivní domy

Společnost AVE CZ je jednou z největších společností na trhu odpadového hospodářství, sanací ekologických zátěží, demolic, údržby komunikací, komunálních služeb a facility managementu. Na území České republiky působí od roku 1993. Mezi konkrétní činnosti společnosti AVE CZ patří: - svoz a odstranění komunálního a živnostenského odpadu - ...

Společnost AVE CZ je jednou z největších společností na trhu odpadového hospodářství, sanací ekologických zátěží, demolic, údržby komunikací, komunálních služeb a facility managementu. Na území České republiky působí od roku 1993. Mezi konkrétní činnosti společnosti AVE CZ patří: - svoz a odstranění komunálního a živnostenského odpadu - ...

Věnujeme se úsporám v hospodaření s vodními zdroji. Součástí našeho řešení jsou úpravny vody, čističky, zadržování dešťové vody, nakládání s šedou vodou.

Profesionální malíři a odborníci na rekonstrukce interiéru v Praze a okolí. Mezi naše hlavní činnosti patří malířské práce, lakýrnické práce, sádrokartony, podlahy, obklady, dlažby, rekonstrukce bytů, živé stěny, nástěnné malby, úklidové práce, rekonstrukce kanceláří a užitných prostor.

Bezpečnostní agentura PRO SECURITY vyrostla na přísně regulovaném německém trhu, kde nabrala mnoho zkušeností. Od roku 2018 přenáší německé bezpečnostní standardy a know-how v podobě vysoce kvalitních a komplexních bezpečnostních služeb i do ČR. Fyzická ostraha objektů, zabezpečovací a kamerové systémy, bodyguarding, detektivní služby.

Poradenské služby pro cizince žijící v České republice a pro ty, kteří se tady plánují přestěhovat, najít si práci, nebo rozjet podnikání. Nabízíme zakládání s.r.o., aktivaci živnostenského oprávnění, asistenci při vyřizování přechodného a trvalého pobytu. Komplexní služby v angličtině, italštině a řečtině.

POHŘEBNÍ ÚSTAV hlavního města Prahy (příspěvková org. Magistrátu hl.m.Prahy) poskytuje již od roku 1911 pohřební služby a provozuje krematoria ve Strašnicích a Motole a správu hřbitovů a urnových hájů včetně nově otevřeného hřbitova po kompletní rekonstrukci ve Strašnicích v blízkosti krematoria u zastávky MHD. Pohřební služby: - Přeprava ...

Čištění topné soustavy, úprava vody, demineralizace, čištění výměníků, kotle, správa energetických zdrojů.

Jsem svatební fotograf z Prahy. Vyfotím pro vás svatební fotografie, díky kterým nikdy nezapomenete na váš skvěle prožitý svatební den. Kromě focení se věnuji i retušování svatebních fotek, vytváření svatebních fotoknih a předsvatebnímu fotografování.

První magazín v Česku, který píše o zážitcích a dárcích. Načerpejte inspiraci pro sebe nebo své blízké a užívejte si život, jak se patří.

Migrace internetových obchodů a práce s e-commerce daty.

Jsem poradkyně v oblasti sebepoznání, typologie osobnosti a partnerských (rodinných) vztahů. Vykládám osobní, dětské, partnerské a firemní horoskopy, které doplňuji s numerologií. Má praxe vychází z odkazů tradiční i moderní astrologie a numerologie.

Srovnávač cen rychloobrátkového zboží, který kromě cen zboží velkých online i kamenných obchodů zobrazuje také ceny dopravy a informace o možnostech osobního odběru na pobočkách prodejce.

Exitovky.cz jsou venkovní únikové šifrovací geolokační hry. Znáte klasické únikové hry? Už nemusíte unikat z místnosti. Šifrovací hry si můžete zahrát i venku. Naše hry jsou podobné, jen probíhají venku v reálných městech a lokacích. Hrají se za pomoci mobilního telefonu, ve kterém se odehrává příběh a kde řešíte různé hádanky a úkoly. Nechte ...

Centrum nabízí kosmetické služby v plném rozsahu včetně anti aging péče a čištění pleti. Provádíme i prodlužování řas, relaxační a rekondiční masáže, anticelulitické masáže, epilace, tělové zábaly, pedikúru, manikúru a další služby.

Poskytujeme prvotřídní, pečlivé a 100% spolehlivé úklidové služby pro domácnosti i firmy. Pravidelné i jednorázové úklidy domů, bytů nebo kanceláří, generální úklidy, mytí oken, čištění koberců a čalouněného nábytku i úklidy po rekonstrukcích či malování.

Získáváme českým firmám nové zakázky přes kontakty v Singapuru. Přivádíme významné singapurské investory do České republiky. Domlouváme spolupráci se špičkovými pracovišti v Singapuru.

Vytvoříme pro Vás kreativní, funkční a nadčasové řešení interiérů. Při navrhování sledujeme současné trendy designu podtrhující funkčnost a estetičnost návrhu. Budoucí tvář interiéru by měla být originálním výrazem současného designu, který splyne s životním stylem klienta.