Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Půjčovna, pronájem: - nářadí - stavební mechanizace. Prodej, servis: - nové nářadí - použité nářadí. Technické služby. Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem. Marketing, mediální zastoupení, fotografické služby.

Vybavení a zařízení bank: - bankomaty - počítačové služby.

Tvorba webových stránek a internetových prezentací.

Nabídka poradenských činností a asistenčních služeb při obchodním rozvoji. Nabídka marketingových studií a příprav a realizací projektů.

Poskytujeme péči o děti od 0 měsíců věku, pečujeme o děti zdravé, nemocné i postižené a to vše v rozsahu, který nám umožňuje domácí prostředí. Péči provádí zdravotní sestra, nejčastěji všeobecná sestra, dětská sestra a porodní asistentka.

Peníze na ruku do 30 minut. Michelská Autozastavárna Autozastavárna poskytuje možnost rychle získat hotovost v případě neočekávaných výdajů nebo finančních situací. Naše nabídka se zakládá na vložení auta do zástavy a okamžitého odnosu finanční hotovosti. Peníze vyplácíme do 30 minut. Pokud i Vy řešíte, jak rychle získat hotovost. Neváhejte a ...

Služby, výroba: -potisk textilu, triček. -sítotisk, strojní vyšívka. -absolventská trička, maturitní šerpa. -grafické studio, DTP. -polepy výloh, automobilů. -signmaking.

Naše kancelář zajišťuje široký okruh transakcí v oblastech: - korporátní právo - obchodní právo - tuzemské i zahraniční investice - mezinárodní právní služby - zakládání společností - průmyslové vlastnictví - prodej a pronájem nemovitostí

Ochrana dat a informací. Šifrované volání a SMS, šifrování dat, zabezpečení PC, prohlídky proti odposlechu.

E-shop bazarových výrobků: - kojenecké zboží - dívčí, chlapecké oblečení - sportovní věci - hračky, dárkové předměty. Dále provádíme: - úklid domácností, kanceláří - žehlení, nákupy, mytí oken, drobná údržba - vedení účetnictví, včetně daňového přiznání, poradenství - zprostředkování návštěvy vinných sklepů na Moravě.

Grafické návrhy, digitální foto, DTP (zlom, retuše a montáže). Provádění digitálního, ofsetového a velkoplošného tisku. Zajišťování reklamních a marketingových služeb. Realizace grafických návrhů.

Hypotéky Právní servis - právní služby prověření právních vztahů každé prodávané nemovitosti, vypracování návrhů všech druhů kupních smluv či dohod o převodu členských práv a poviností Realitní činnost Realitní činnost Geodetické práce - kompletní geodetický servis - ověření a vytyčení hranic pozemků - vytýčení staveb pro ...

Poradenská činnost při nakládání s odpady - vypracování studií v oblasti odpadového hospodářství - zastupování zájmů členů

Dodávka - hardwareprodej - IT informační technologie Opravy - počítače Správa - počítačové sítě

Hlavním oborem činnosti je rozúčtování nákladů na služby spojené s bydlením.

BowTie Prague - full servisová marketingová agentura. Nabízíme své služby menším a středním společnostem. Zabýváme se strategickým plánováním, korporátní identitou, vizuální komunikací. Poskytujeme reklamu, PR, sponzoring a podporu prodeje.

Potřebujete schopné a profesionální tiskaře, kteří opravdu vědí, co dělají? Přijďte se k nám přesvědčit! Dle požadavků klienta jsme schopni ofsetově vytisknout letáky, prospekty, časopisy, katalogy a knihy a jiné merkantilie. Současně dokážeme zajistit kompletní knihařské práce. Knihařské zpracování (finishing) Zajišťujeme lamino mat i lesk, ...

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy

Telekomunikační služby Bezdrátové připojení k internetu Návrh, realizace a správa - počítačové sítě