Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Půjčovna, pronájem: - nafukovací atrakce: - nafukovací hrady - nafukovací skluzavka - nafukovací domeček - SpongeBob, Vochomůrka - nafukovací překážková dráha - nafukovací stany - nafukovací lodičky - ruční pohon, motorové - trampolíny, megatrampolíny - aquazorbing.

Společnost Akord – služby s.r.o. se v rámci poskytování komplexních služeb zabývá úklidovými pracemi na strojní i ruční bázi tzn.: - údržba chodníků a komunikací - kontejnerové odvozy - úklid hal, budov, kanceláří a činžovních domů - generální úklidy po stavbách - údržba travnatých ploch - údržba zeleně - zahradnické práce - správa ...

Výroba - pivo poradenství v oblasti pivovarství a sladovnictví - výroba minipivovarů, dodávka kompletních pivovarských technologií na klíč - výroba piva - marketingové poradenství

Výrobce informačních systémů pro prodejce a servisy automobilů.

Provozujeme grafické studio. Vytváříme loga, plakáty, tiskoviny, corporate identity, ilustrace, webu, reklamní cedule, ukazatele, billboardy, firemní štíty, polepy výloh a dopravních prostředků. Postaráme se o značení firmy a orientační systémy.

Fotografické služby - fotografie Reklamní služby Marketing

Unikátní historická fotobanka známých osobností jako Horníček, Werich, Zátopek, Suchý, Šlitr, Born, Seifert, Hrabal, Somr, Gott, Bohdalová, Brejchová a mnoho dalších. Fotograf Jaroslav Skála.

Nabízíme úklid bytových prostor, firem, kanceláří a komerčních objektů. Zajistíme mytí oken, čištění koberců a pomoc v domácnosti.

Služby: Technická podpora v oblasti výpočetní techniky: -servisní program STANDARD: -je určený převážně pro lokální PC** stanice nebo pro menší počet síťově nepropojených stanic -servisní program STANDARD Plus: -optimální pro menší firmy s běžnou výbavou v oblasti IT -servisní program PROFI: -optimální ...

Kadeřnictví dámské, pánské: - stříhání - mytí vlasů - vodová - foukaná - trvalá ondulace - barvení vlasů - spirálové natáčení - trvalá - duo barvení - color - barevná kúra - melír - trvalá HEADLINES - stříhání dětí - zástřih kníru 15 - úprava bradky, plnovousu - barvení kníru, plnovousu. Vlasová ...

Hledáte parkovací místo v centru Prahy? Nehledejte, navštivte naše Millennium Plaza se 440 parkovacími místy. Máme pro Vás otevřeno 24 hodin denně - 7 dní v týdnu. Nabízíme dohled bezpečnostní služby včetně kamerového systému. Kapacita také pro jednorázové akce (plesy, koncerty....). Poskytujeme také ruční mytí aut a čištění interiérů aut.

Stálou nabídku agentury Harmonie tvoří hlídání a doučování dětí, úklid, údržba a opravy v domácnostech, kancelářích a komerčních prostorech.

Dodávka - hasící přístroje Dodávky - požární hlásiče Překlady do a z ruského jazyka

Dodávky internetových komunikačních a obchodních řešení či podnikových aplikací.

Jazyková agentura pro výuku, překlady, tlumočení. Jazyková škola. Jazykové kurzy: - světové jazyky-angličtina, němčina, francouzština, španělština, ruština i méně frekventované jazyky. Čeština pro cizince.

Alfa Language Clubs-Praha - jazyková škola, překlady. 15 jazyků, včetně češtiny pro cizince. Začátky kurzů po celý rok. Akreditace od MŚMT na kurzy DVPP. Možnost výuky: v našich učebnách i u klientů). Typy kurzů: - individuální výuka - skupinová výuka pro veřejnost (2 - 5 studentů) - firemní kurzy - příprava na jazykové zkoušky - ...

Firma se specializuje na internetový prodej hotelu, letenek, restaurací, pronájmu aut a jejich kombinací pro klienty do celého světa prostředníctvím internetových portálů nebo kamenným prodejem.

Profesionální realitní a hypoteční servis. Široká nabídka bytů, domů, pozemků a kanceláří na prodej či pronájem v Praze a okolí. Financování bydlení a jeho pojištění.

Poskytování služeb počítačové grafiky, designu, provádění reklamních studií, webdesignu a webhostingu.

Vizážistika - kosmetické poradenství - barevná typologie

Masáže záda, šíje, horní a dolní končetiny - masáž lávovými kameny - anticelulitidová a medová masáž