Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Poskytujeme širokou škálu služeb v oblasti řízení lidských zdrojů.

Tuzemská a zahraniční spedice. Kompletní celní odbavení. Krátkodobé a dlouhodobé skladování. Doprava všemi typy dodávek až kamionů.

Společnost se zabývá: -architektonické činnosti -inženýrské činnosti -projektová činnost ve výstavbě -výkon stavebního dozoru.

iq FIRMA pro Vás aktivně sleduje moderní trendy v jednotlivých odvětvích nákladů firem od energií, finančních produktů, digitalizace dokumentů, softwaru po úklidové služby. Umíme Vaše nákladové položky komplexně uspořádat a doplnit je o ty aktuálně nejchytřejší produkty na trhu s cílem významného uspoření nákladů a zvýšení Vaší ...

Firma se zabývá poskytováním telekomunikačních služeb - připojení do internetu, kabelových služeb a hlasových služeb. kontakt: Leoš Neudörfl

Meetings - konference, kongresy, semináře, sympozia, obchodní jednání, prezentace firmy. Agentura Carolina svým klientům nabízí organizaci kongresů a konferencí a služeb s tím spojených, ubytovací služby a nakonec výstavní a veletržní činnost, jíž se zabývá rovněž naše mladší sesterská firma AC Expo.

Prodej - produkty na zdobení nehtů tiskací metodou značky KONAD - produkty na nehtovou modeláž Modelky - hostesky.

Projekční a stavební činnost. Realitní činnost: - prodej a pronájem bytů a domů - prodej a pronájem nebytových prostor - prodej pozemků - tržní odhady cen nemovitostí tj. stanovení ceny běžné - aktivní zastupování zájemce při vyhledávání nemovitostí. Bezplatná konzultace: - poradíme s postupem při realizaci obchodu, dostatečně rychle a ...

Zprostředkovatelská a poradenská společnost pro investice do nemovitostí, která se zaměřuje na nabývání, management a prodej nemovitostí.

Vypracování brand a marketingové strategie. Nabídka kompletního nebo částečného outsourcingu marketingového oddělení..

Developerská společnost Brand-HS spol. s.r.o. působí na českém realitním trhu od svého založení v roce 1996. Hlavním těžištěm naší činnosti je prodej plně zainvestovaných pozemků na rodinné domy, bytové domy, ale i komerční výstavbu a výstavbu technické infrastruktury. Realitní a investiční společnost, která nabízí: - pozemky - byty ...

Zabýváme se dohledem a údržbou firemní IT infrastruktury a výpočetní techniky. Provádíme správu a údržbu počítačů, sítí i serverů, zajišťování bezpečnosti, zálohování dat, softwarový audit. Zajistíme kvalitní a efektivní obsluhu zákazníků zákaznickou linkou a call centrum. V případě jakýchkoli nesnází poskytneme rychlý servis. Pořádáme školení v ...

Kompletní úklidové služby. Parní čištění obkladů a dlažeb. Mokré čištění koberců a čalounění. Čištění kulečníkových stolů. Broušení kuchyňských nožů a nožů do travních sekaček. Ruční mytí oken.

Masážní a fyzioterapeutické studio Relaxat se specializuje na fyzioterapii a dále nabízí různé druhy masáží (čokoládová, anticelulitidová).

Standardní realitní služby - zprostředkování nákupu, prodeje.

Realitní činnost Vyhledávání a realizace investičních příležitostí ve stavebnictví - developerská činnost - projektová činnost

Dopřejte si kvalitní překladatelské či tlumočnické služby, za příznivou cenu, s individuálním přístupem a sestavením nabídky na míru Vašim potřebám. Rádi se přizpůsobíme k Vaší maximální spokojenosti.

služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy

Zakládání a prodej Ready-made společností. Poskytování virtuálních sídel pro společnosti v Hlavním městě. Zastupování v jednání se státní správou, poradenská činnost.