Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Realitní kancelář. Kancelář vyřizuje celou oblast realit tzn. pronájmy bytů i nebytových prostor, prodeje činžovních domů, vil, chat, pozemků ale především se věnuje pronájmům.

Vibrostation (vibrační plošina) je ideálním prostředkem pro hubnutí a formování postavy. Nabízíme i další služby - kosmetické a výživové poradenství, masáže.

Vlasové studio. Holičství, kadeřnictví. Služby: - regenerace a tvarování vlasů přírodní cestou - keratinová léčba, Brazilský keratin - stříhání vlasů metodou horkých nůžek - horké nůžky zajistí že se konečky vlasů uzavřou a netřepí - školení, kurzy - jak aplikovat Amazon keratin. Kosmetické služby.

Reklamní činnosti a marketingové služby. - digitální a ofsetový tisk: - vizitky, obálky, hlavičkové papíry, letáky, katalogy, brožury - velkoplošný tisk: - plakáty, bannery, billboardy - řezaná reklama: - polepy na auta, výlohy - grafické práce - fotografické práce - reklamní předměty.

Služby: - SEO optimalizace webových stránek pro vyhledávače - analýzy klíčových slov - konkurenční analýzy, výzkumy a sledování. - webdesign: - tvorba webové stránky - úprava stávající webové prezentace - webohostingové služby - poskytování domény - počítačové poradenství - IT outsourcingové služby - podpora, zebezpečení ...

Zpracování dat, služby databank, správa sítí

Vydávání obrázkových příběhů a pohádek pro děti, klasických děl světové literatury pro mládež a dospělé a kapesních průvodců přírodou.

Půjčování a prodej svatebních a společenských šatů a doplňků přímo od výrobce - záruka výborného stavu šatů nejen v den rezervace, šaty dle vlastního návrhu za velmi výhodných podmínek, kompletní svatební servis, organizace a koordinace svatby

Dámské, pánské a dětské kadeřnictví

Kosmetické studio - kosmetické ošetření pro všechny typy pleti - barvení řas a obočí - trvalá na řasy - parafínové zábaly - depilace - líčení - chemické peelingy - ozonová terapie

Nabízíme úklid domů i bytů včetně chodníků.

Prodej - kosmetika Kosmetické služby

Aranžérské služby Firemní a společenské akce - svatby Zajištění - květinové výzdoby

Služby: - webhosting - správa a údržba webové prezentace - serverhosting - registrace, správa a údržba domény.

Produkční agentura. Služby: - produkce akcí na klíč. - firemní akce - teambuilding, výjezdní porada, večírek - nabídka umělců - dětské programy - profi Dj - profi fotograf / fotokiosek - opening - dračí lodě - párty stany "CALIBER" - transparenty / bannery - audiovůz - mobilní kasino party - ...

ShowPark DaVinci. Zajišťujeme provoz erotického klubu, erotický klub.