Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
-Realitní činnost -Správa a údržba nemovitostí

Osvětlování společenské, firemní akce, koncert půjčení a prodej - světelná aparatura Ozvučování společenské, firemní akce, koncerty půjčení a prodej - zvuková aparatura mixážní pulty, zesilovače, PA systémy, mikrofóny, potřeby pro DJ. EAW, CROWN, YAMAHA, TCELECTRONIC, EV, ALLEN HEATH Pronájem - kryté podium 7x10 ...

- nakladatelstvíučebnice a odborné publikace pro střední, vyšší a vysoké školy a odbornou veřejnost

Správa nemovitostí. Úklidové práce. -úklid, mytí. Údržba zeleně. Fyzická ostraha. Technické zajištění majetku a osob. Technické dozory staveb. Projekce, projektové řízení: -elektrických zařízení -pozemkových úprav. Stavební práce: -HSV, PSV. Montáže, montážní práce: -slaboproud -silnoproud -vzduchotechnika -chlazení ...

Internet marketing Webdesign - registrace domén

Správa - katalog restauračních a ubytovacích zařízení

Kosmetický salon LE MOIS Vám nabízí kompletní kosmetickou péči - profesionální ošetření pleti, diagnostiku pleti, galvanoterapii, anti-ageing ošetření, depilaci cukrovou pastou, vizážistiku (líčení), barvení řas a obočí, parafínové zábaly na ruce a nohy, " mokrou " pedikúru.

Jsme úklidová firma pracující pouze a výhradně s ekologickými čistícími prostředky. Pracujeme po celé Praze.

Prádelna, praní a mandlování prádla včetně rozvozu.

Umělecká agentura - zaměření na českou hudební a taneční scénu - snaha pomáhat všem nadějným talentům, hudebním skupinám a umění.

Odborník na programy, počítače a sítě. Vytváření a správa Vašich počítačů a počítačových sítí.

Nabízíme Vám několikaleté zkušenosti v oblasti technického zařízení budov, zejména v profesích vzduchotechniky a klimatizace. Počínaje projekcí, přes realizaci ve výstavbě až po project management ve stavebnictví.

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí.

Internetový obchod www.naturelut.cz, specializovaný na drahé kameny, šperky, přírodní kosmetiku, zdravou výživu, byliny, pomůcky k meditaci, Feng Shui a další zboží, pro Vaši krásu, zdraví a potěšení.

Výroba - www stránky Serverhosting