Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Kosmetika - prodlužování řas - doplnění řas Nehtové studio - modeláž nehtů - pedikúra - klasická a francouzská manikúra - doplnění nehtů - zdobení - lakování - kamufláž masáže (čokoládové, medové, ...) - masáž lávovými kameny

Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Potisk kůže, koženky a plastových materiálů. Dárkové předměty z kůže (luxusní diáře, managerské bloky, peněženky, aj.) za výhodné ceny s možností ražby firemního loga.

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce

-Poskytování služeb pro osobní hygienu a služeb souvisejících s péčí o vzhled osob Pedikúra, manikúra

Fotoateliér, kde se zaměřujeme speciálně na rodinnou fotografii. - produktové foto - firemní portréty - svatební fotografie - partnerské foto - dětské, rodinné portréty - těhotenské fotografie Zhotovíme fotoobrazy, kalendáře, fotoknihy. Reprodukce starých fotografií.

Projektové a architektonické služby. Poradenství v oboru. Zabýváme se rozsáhlým spektrem činností, avšak nosným programem zůstává projekční činnost a poradenství pro těžební organizace.

-Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a ...

Alternativní medicína - homeopatie Psychologické poradenství - skupinové setkání - terapie

Reprografické centrum Océ: Kubánské nám. 1391/11 Praha 10, tel.:244010470 provádí: Černobílé digitální kopie. Barevné digitální kopie. Tisk a skenování do šíře 914mm a délky až několik metrů. Černobílé digitální kopírování až do formátu A3+. Černobílý digitální tisk až do formátu A3+. Barevné digitální kopírování až do formátu A3+. ...

Ochrana majetku a osob. Personální zabezpečení. Společnost Caesar's Gladiators Security s.r.o. garantuje svým zákazníkům spolehlivost, fyzickou a odbornou způsobilost pracovníků.

Mediální agentura. Návrh a realizace online kampaní Analýzy internetových portálů - příprava mediaplánu a konzultace - optimalizace výkonu v průběhu kampaně.

Zabýváme se vydáváním anglických překladů českých zákonů v knižní podobě.

Internetové aplikace Poradenství - výpočetní technika

Ucelená správa a provoz budov, servis a provoz vyhrazeného technického zařízení. Možnost správy i v nepřetržitém provozu. Optimalizace nákladů zajištěna. Vzduchotechnika - klimatizace Elektroinstalace - mn - nn Vodoinstalace - topení Správa budov

-Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Velkoobchod a maloobchod