Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Naše společnost se věnuje především obchodu s nemovitostmi. Zprostředkováváme prodeje a koupě bytů či rodinných domů. Okrajově se zabýváme také prodeji nebo nákupu pozemků.

Oborový portál profesionálních kadeřníků a kadeřnictví v ČR. Hodnocení kadeřníků. Můžete najít kadeřníka v blízkosti svého bydliště, přidat zdarma kadeřnický salón. Získejte internetovou adresu se svým profilem.

Zajišťujeme odkup, správu, převod i likvidace společností, které se dostaly do finančních problémů. Rovněž nabízíme prodej ready made českých firem a poskytujeme sídla firem na zavedených adresách.

Zajišťujeme služby pro soukromé i firemní klienty. Mimo nabízené portfolio realizujeme individuální služby dle požadavků. Pomáháme v životě zákazníků spořit čas, ulehčovat od povinností a využívat možnosti osobního komfortu i firemního růstu.

Naše agentura se zabývá hledáním pracovních sil a zprostředkováním zaměstnání. Evidujeme proto volná místa v Praze, především v oblasti maloobchodu a automobilového průmyslu.

Společnost zaměřující se na tvorbu webových stránek a webdesign. Snažíme se webové stránky tvořit tak, aby Vaše potenciální zákazníky zaujaly a zároveň pro Vás byly snadno ovladatelné, dostupné a za příznivou cenu. Redakční systém je určen pro běžné uživatele, proto jsou veškeré možnosti editace stránek jednoduché a intuitivní. Svým klientům ...

Společnost SportGroup.cz patří k největším agenturám v České republice specializující se na sportovní marketing a organizaci sportovních akcí všech kategorií včetně těch na špičkové úrovni. Každoročně pořádáme několik významných sportovních událostí a zajišťujeme marketingovou podporu pro naše klienty v médiích a v rámci pořádání závodů či ...

Překlady a tlumočení na odborné úrovni, překlady technické dokumentace, textů z oblasti ekonomiky aj., korektury rodilým mluvčím, tlumočení konsekutivní a simultánní. Naším cílem je poskytnout vám profesionální služby, se kterými budete plně spokojeni.

Oborový portál profesionálních masérů v ČR. Hodnocení masérů. Můžete najít maséra v blízkosti svého bydliště, přidat zdarma masážní salón. Získejte internetovou adresu se svým profilem.

Oborový portál kosmetických salónů v ČR. Hodnocení kosmetických služeb. Můžete najít kosmetičku v blízkosti svého bydliště, přidat zdarma kosmetický salón salón. Získejte internetovou adresu se svým profilem.

Naše realitní kancelář nabízí širokou nabídku bytů a rodinných domů na prodej. Dále se věnujeme rovněž obchodu s komerčními objekty nebo pozemky. Naše nabídka je určena náročným klientům.

Tlumočnice a překladatelka angličtiny, němčiny a francouzštiny: obousměrné konsekutivní a simultánní tlumočení a společenský tlumočnický doprovod; překlady pro všeobecný jazyk i odbornosti (společenské vědy, ekonomické texty, politika EU). Univerzitní vzdělání v oboru lingvistika a fonetika na UK, dlouholeté zkušenosti, praxe a reference.

Prodej - biokosmetika bez sulfátů - italská profesionální kosmetika, z výtažků z mořských řas - vlasová kosmetika Kadeřnický salon profesionální kadeřnické služby pro všechny věkové kategorie - péče a styling - svatební účesy - barva a střih Líčení - svatební - společenské - denní - večerní - ...

Naše společnost poskytuje komplexní služby v oblasti reklamy, sítotisku, velkoplošného tisku, serigrafie-uměleckého tisku, písmomalířství, reklamních předmětů apod. Předností společnosti je profesionalita a dlouholetá zkušenost v reklamní činnosti a sítotisku sahající do roku 1993 a zároveň neustálé zkvalitňování a vylepšování nabízených služeb. ...

Nehtové studio - gelové a akrylové nehty - zdobení - manikúra - pedikúra - peeling - lakování - odlakování - P shine.

Lakýrnické práce Malířské práce Tapetářské práce Úklidové práce Podlahářské práce Štukování - zednické práce

Servis - PC Poskytuje - připojení k internetu Data - zálohování

Kadeřnictví Kosmetické služby Masérské služby

Logistický servis Pravidelné zákaznické audity Výběr vhodného dodavatele Zajištění - dohled na výrobní proces - výstupní kontrola..

Překlady - čeština - němčina - češtinatlumočení - ruština - ruštinatlumočení Výuka - němčina - ruština - čeština

Veškeré informace o podnikání, legislativě, daních, pracovním povolení, systému zaměstnanosti a investičních pobídkách v Katalánsku. Co potřebujete k tomu, když chcete začít podnikat v Barceloně a Katalánsku. Právní předpisy. Zahraniční investice jsou plně liberalizovány. Zahraniční investoři podléhají pouze oznamovací povinnosti. Analýza ...