Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Fotografování - svatební fotografie - modelky - děti - příroda

Kadeřnictví Kosmetika - trvalá řas - barvení řas a obočí - depilace teplým voskem a cukrovou pastou Pedikúra - manikúra - modeláž nehtů - P-shine Relaxační masáže

Správa nemovitostí administrativní práce

Výroba - reklamní tabule - polepy na auta - samolepící folie

Konsekutivní tlumočení - překlady z češtiny do angličtiny a naopak - překlady z němčiny do angličtiny a naopak - překlady z norštiny do angličtiny a naopak - soudní tlumočník - překlady z češtiny do norštiny a naopak - překlady z angličtiny do norštiny a naopak - překlady z němčiny do norštiny a naopak - ...

Realizujeme konference, školení, večírky, prezentace, promotion, teambuilding, svatby, ubytování, family dny

Komplexní služby v oblastech zpracování: - účetnictví - podvojené účetnictví - vzdálené účetnictví - daňová evidence - daňové poradenství - mzdová agenda - personalistika - komunikace s orgány státní správy. Dále nabízíme komplexní dodávky HW a SW včetně implementace informačních systémů a správy počítačových sítí.

PR agentura PR agentura - zajištění společenských akcí

Také potřebujete umýt okna, vyčistit koberce a sedačku, protože v sobotu přijede vzácná návštěva? Ale kde vzít na úklid domácnosti čas?! Starosti s úklidem domácnosti nechte nyní na nás! Sdělte nám Vaše představy a přání a my Vám zajistíme jak pravidelný úklid domácnosti, tak generální úklid, či kompletní hospodyňské služby.

Internet marketing - SEO optimalizace Webdesign

Nabízíme webhosting, webdesign, správu internetových aplikací a sítí

Návrhy a realizace - soukromé i komerční interiéry3D vizualizace Zakázková výroba - kuchyně - nábytek.

Profesionální služby v oblasti 3D grafiky, především modelace 3D objektů a vytváření 3D map. Zkušený tým 3D grafiků pracuje na profesionální úrovni a samozřejmě dle požadavků zákazníka.

Internetový obchod - knihy Internetový obchod - knihy Nakladatelství

Nakladatelství. - učebnice - učební pomůcky - odborné publikace.

Natěračské práce Elektroinstalační práce Montáž, revize - hromosvody Opravy - komíny Úklidové práce (mytí oken, odstraňování graffiti, ...) Zateplování fasád a světlíků Výškové práce Rekonstrukce bytů Klempířské práce Pokrývačské práce