Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Regus Prague City Centre Reklama: -komplexní reklamní a marketingový servis -grafická dílna -kompletní polygrafický servis - archový, rotační, ofsetový a digitální tisk, sítotisk, flexotisk -realizace www stránek, výzkumy, reklamní kampaně -výroba velkoformátové řezané grafiky řezacím plotrem -event marketing, team building -párty ...

Nabídka služeb reklamní agentury a poradenství v oblasti marketingu.

Firma MaDMan´s s.r.o. provozuje portál PrimaSkin.cz - internetový obchod se skiny. Skin je speciální vinylová samolepicí fólie s grafickým motivem.

Firma zajišťuje reklamní propagace.

Bezpečnostní a detektivní služby.

Watch magazine – časopis pro milovníky hodinek

Poskytování služeb marketingového a obchodního poradenství farmaceutickým společnostem.

Výstavba a servis MW a GSM systémů.

Nabídka tvorby reportáží, portrétů, booků, fotosetů a klasických i digitálních fotografií ze svateb, promocí a slavností.

Jsme třetí největší IATA agentura v ČR, která poskytuje tyto služby: - komplexní služby - letenky, ubytování, pronájem vozu, pojištění - management služebních cest, firemní akce, incentiva - 24 hodinová asistence - všechny speciální nabídky na trhu k dispozici - slevy ve více než 15 000 hotelech světa. Jako jediná cestovní ...

Psí salon - střihání - trimování - česání - speciální ošetření srsti - koupání - sušení - ošetření tlapek ochranným krémem - stříhání drápků - ušní prevence Prodej chovatelské potřeby pro psy obojky, misky, pelechy, vodítka, krmivo, hračky.

Svatební agentura - svatba na klíč - svatba v zahraničí.

Polygrafická výroba Termolaminace do formátu B1 - strukturované lamino.

Salon SLIM&GO Bezbolestná liposukce (kavitace) Epilace IPL Neinvazivní lifting Prodlužování řas Hubnoucí lymfodrenáž Detoxikační zábal Radiofrekvence-neinvazivní

Zhotovení umělecké a reportážní fotografie.

Internetové aplikace Poradenství - hardware - software

Digitální fotografie Expres, do 1 hodiny Průkazové fotografie na počkání