Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Prodej - byty - domy Poskytuje - chraněné rezidenční bydlení

Výškové práce - rizikové kácení a prořezy stromů, opravy a čištění okapů a další klempířské práce, nátěry, odstraňování sněhu a ledu ze střech, mytí oken, instalace zábran proti ptactvu, instalace datových převaděčů, kamrového systému a další práce ve výškách.

Grafické manuály, loga a logotypy, výroční zprávy, časopisy, letáky, bannery a drobné firemní tiskoviny..

Činnost: -finance, nemovitosti -společenská agentura -poradna pro rozvoj společnosti. Finance, nemovitosti: -kompletní služby při prodeji a koupi nemovitostí -hypotetiční úvěr na nízký úrok na koupi i rekonstrukci.

Co nabízíme: Vyhledání, oslovení a předvýběr kandidátů především z finanční, IT a telekomunikační sféry, ale nejsou nám cizí ani pozice z jiných odvětví..

Provádíme - provozujeme: - masáže - kosmetika - solárium - manikůra - pedikůra - laser - kadeřnictví.

Architekt - návrh a kompletní projekt RD a dalších staveb - návrh, projekt a realizace interiérů - návrh a výroba vestavěného nábytku a kuchyní - dokumentace zateplení objektů - projekt klientskýh změn v developerských bytech - rekonstrukce a přestavby RD a bytů.

Vývoj a řešení různých provozních a technologických problémů v oblasti energetiky Inženýrské a technické služby: - ekologizace - elektrárenské a teplárenské kotle.

¨malířské práce Nabízí - pravidelné a jednorázové úklidové práce

Nakladatelství a vydavatelství - překladové beletrie - poezie

Natáčení - videozáznamy - filmy Internetové aplikace - www prezentacewebdesign

Prodej, pronájem - bytové prostory - pozemky Prodej, pronájem - nebytové prostory Architektonická kancelář Projekční kancelářdeveloperská činnost.

Daně - poradenství Účetnictví - vedení - poradenství Správa nemovitostí

Zajišťujeme ucelené spektrum služeb v oblasti trhu s nemovitostmi. Hlavními pilíři našeho podnikání se staly tyto oblasti: - zprostředkovatelská činnost všech komodit realitního trhu a to nejen na území České republiky, ale i v zahraničí - dražby dobrovolné, které zajistí transparentní a výnosné zpeněžení majetku - poradenství, ...

Oprava a servis PC a notebooků Instalace veškerého softwaru Odvirování Vytvoření domácí sítě Tvorba webových stránek Reklamy Kreativní grafika Výuka PC

Kontrola - dočasně práce neschopných zaměstnanců Marketing - Full service Organizace - konference - kongresy Pořádání - sportovní akce - golfové turnaje - semináře - školení - firemní akce - slavnostní rauty a bankety

Architektonická a projekční kancelář zaměřená na individuální a moderní dřevostavby - domesi. Kompletní servis: - architektonické studie - všechny stupně projektové dokumentace - inženýrská činnost - realizace staveb - kolaudace - návrhy interiérů - urbanismus - design - fyzické modely - 3D vizualizace - projekty ...

Ekonomické poradenství Organizační poradenství.

- Čištění budov a zařízení - Výroba zámků a kování.