Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Naše společnost realizuje soudní a úřední překlady všech druhů dokumentů (právní a soudní listiny, výpisy z rejstříků a registrů, účetní a daňové dokumenty, identifikační a evidenční doklady, patenty, lékařské zprávy, matriční dokumenty, vysvědčení, diplomy a osvědčení...), a to ve více než 40 jazycích – z cizího jazyka i do cizího jazyka.

Služby: - domácí a zdravotní péče - zdravotní péče - pečovatelské služby - pedikúra

Tvorba fotorealistických vizualizací exteriérů i interiérů staveb, urbanistických celků i liniových staveb a mostů.

Relaxační studio: - kosmetika - masáže - terapie - harmonizace čaker, kraniosakrální ošetření, energetické ošetření.

-Ubytovací služby -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, výstav, veletrhů, přehlídek, prodejních a obdobných akcí -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Výroba, obchod a služby jinde ...

Služby: -komplexní reklama, reklamní kampaně -mediální reklama "na klíč" -billboardy -plošné a světelné reklamy -firemní štíty -reklamy na automobily -plošné inzeráty -reklamní fotografie -reklamní předměty. Pronájem-reklamní plochy: -City light reklama na autobusy MAD reklama na sloupech veřejného osvětlení Distribuce: -letáky, ...

Realitní kancelář specializující se na pronájmy a prodeje nemovitostí v úzkém centru Prahy.

Služby: - zajištění prostředí a zázemí pro natáčení filmu, reklamního spotu nebo fotografování - pronájem párty stanů, světel, topení, klimatizací, stolů, laviček či dodávek.

Služby: - poradenství v oblasti krizového řízení, kvality a bezpečnosti potravin

Služby: - poradenství a tvorba systémů jakosti dle norem ČSN EN ISO 9001 a 14001

Služby: - servis výpočetní techniky - správa počítačových sítí - správa kamerových systémů - návrh a výroba řezaných samolepek pro polepy aut, výloh obchodů nebo dle přání zákazníka.

Zabýváme se dodávkami softwarových řešení na klíč. Vytváříme aplikace do nepřetržitých 24/7 dispečerských provozů.

Překlady a tlumočení z německého a anglického jazyka do češtiny. Specializace na technické překlady z němčiny a technické překlady z angličtiny.

Návrh a realizace interiéru pro jednotlivé kanceláře nebo ucelené provozy administrativních budov, bank, pojišťoven, hotelů, reprezentačních prostorů, prodejen apod. Dodávka kancelářského nábytku.

Produkční a postprodukční společnost zajišťující kompletní servis ve filmové, televizní a hudební oblasti.

Nákup a prodej nemovitostí. Odhady cen nemovitostí.

Agentura Fajma - knižní vydavatelství: - nakladatelství - editační, korektorské a redakční práce - předtisková příprava - tiskové zakázky na klíč - služba autorům vydávajícím vlastním nákladem.

Marketingová agentura: - event management - podpora prodeje - skladování a logistika promo materiálů - vývoj a spravování věrnostních programů - prezentační a instruktážní videa.

Společnost Zabývá se reklamou pro české potravinářské výrobce, propagací a popularizací české gastronomie mimo jiné i formou zajišťování “Dnů české kuchyně” v rámci oficiální propagace České republiky po celém světě.

Služby hodinového manžela: - kompletní montáže nábytku všech výrobců - montáž garnýží, pověšení záclon - drobné opravy nábytku - menší stavební úpravy - vrtání děr do panelů i do dlaždiček - elektrikářské opravy - výměny zásuvek, vypínačů či žárovek - montáž světel -instalatérské práce - ucpané odpady, oprava vodovodních baterií, sprch a ...

Montáž, demontáž, pronájem, případně technické zabezpečení mobilních konstrukcí: - tribuny - pódia - hlediště - lešení - lavičky - věže - další stavby pro různé akce a události.

Zpracování grafických a multimediálních projektů. Tvorba www stránek.