Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Francouzština - tlumočení - překlady - poradenská činnost export - import - zprostředkování obchodu - nákup a prodej zboží

Dodávka - OBCHODNÍ ADRESÁŘ FIREM ve třech jazykových verzích - katalogy agentura Tisk - propagační materiály Prodej - publikace a vyhlášky pro podnikatele - obchodní tiskopisy Vydavatelství - OBCHODNÍ ADRESÁŘ FIREM (ve třech jazykových verzích) - KONTAKT-BUSINESS DIRECTORY ...

Společnost OMNIA SYSTEM s.r.o. se specializuje na databáze – firmy a osoby. Výsledkem je udržování pravidelně aktualizovaných databází (měsíční aktualizace kompletně celých databází). Údaje Databáze firmy CZ a Databáze osoby CZ lze zkombinovat tak, aby co možná nejlépe odpovídaly konkrétnímu požadavku. Vedle těchto dvou základních databázi máme ...

Výroba - 3D reklamy - atypické interiéry - filmové a reklamní dekorace - stavba výstavních expozic Povrchové úpravy

Obchodní společnost Pharmservice s.r.o. je dynamickou poradenskou a konzultační společností specializující se na oblast léčiv a farmaceutických přípravků, klinických hodnocení a lékařské vědy. V rámci své činnosti, kterou začala vyvíjet v roce 2003, spolupracuje s významnými subjekty lékařských věd, představiteli klinického hodnocení humánních ...

Kompletní úklidové práce Výškové práce Rekonstrukce - objekty

Jsme poradenská a zprostředkovatelská společnost se zaměřením na komplexní služby v oblasti franchisového podnikání, budování centrál a obchodních sítí.

Designérské a architektonické studio. Produktový design, design nábytku, komplexní řešení interiéru a drobná architektura. Vůdčí osobností studia je Jan Padrnos. Další činností společnosti je vývoj, výroba a dodávky městského mobiliáře.

Koupě, prodej a nájem plynárenských zařízení. Hornická činnost s omezením na těžbu ropy a plynu. Pronájem nemovitostí a nebytových prostor. Strojní vrtání s délkou nad 30m a vrty s délkou nad 30m. Průzkum trhu. Poradenské služby v oblasti řízení podniku.

Odvoz odpadu z kanceláří, restaurací, obchodů, výroben, skladů. Bourací a vyklízecí práce. Zbavíme Vás obalů z plastu, papíru, dřeva, skla, starého nábytku, suti, elektroodpadu. Odvoz vozy do 3, 5 tuny (není nutný zábor ulice).

Kohout Reality je největší renomovaná realitní kancelář v Praze 10 s dlouholetou praxí v oboru realit.

Reklamní a marketingová agentura: - reklama na velkoplošných světelných obrazovkách - billboardové plochy - reklama v tisku.

Reklamní agentura poskytující kompletní služby v oblasti reklamy, komunikační strategie, kreativa, obalový design, DTP, produkce, venkovní reklama - billboardy, media, PR, promotion. Distribuce neadresných zásilek a tisku. Postservis.

Avnet Partner Solutions je předním evropským distributorem řešení v oblasti serverových systémů, zařízení pro ukládání dat, middleware a software. Naším cílem je podporovat obchodní růst našich partnerů pomocí specializovaných týmů.

Firma se dlouhodobě zabývá širokým spektrem činností v oblasti ekologie: - průzkumné a sanační prác - biodegradace v odpadních systémech - čištění: - plochy, jímky, nádrže, potrubí .

Komplexní zasilatelské služby. Zajišťujeme komplexní servis v oblasti direct mailingu, tzn.od vytvoření relevantní databáze až po vyhodnocení výsledků. Dále nabízíme rozesílání: - zásilky - balíky - reklamní materiály a předměty - tiskoviny.