Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Fotografování - reportáže - reklamní, produktová, technická a interiérová fotografie - jídlo, nápoje, zaměstnanci

Podnikové informační systémy. Rychlá řešení: - podpora klientského servisu - efektivní obchodní oddělení - management interního nákupu - vymáhání pohledávek - management vývoje produktů - efektivně v reklamní agentuře - intelligent Reporting via OLAP - lepší liniový Management úkolů - evidence ...

Poradenství v oblasti výpočetní techniky Individuální výuka počítačů pro začátečníky i pokročilé uživatele ovládání počítače, práce s internetem a emailem, připojení tiskáren Masáže (klasické, havajské, detoxikační, breussové, ...) - indická masáž hlavy - dornova metoda - reflexní terapie - detoxikace pomocí tělových ...

Firemní prezentace, marketing.Široká škála reklamních služeb, individuální přístup.

Aplikujeme permanentní make-up, nastřelování náušnic, piercing, kamínek na zub, tetování klasické i dočasné, japonské tattoo.

Rámování, paspartování. Prodej originálních olejomaleb, reprodukcí, plakátů. Rámovaná zrcadla. Vybavování interiérů obrazovými dekoracemi. Výroba razítek do 24 hod., laserové gravírování.

Půjčovna kostýmů - karnevalové, sexy, divadelní, pohádkové, historické, dobové, zvířata, recese, mikulášské, filmové kostýmy na párty pro dospělé i pro děti. Organizujeme netradiční svatby a oslavy. Prodej: paruky, vousy, kníry, masky, škrabošky a karnevalové zboží.

Provozujeme mobilní masáže. Dojíždíme do domácností, firem, hotelů a na nejrůznější společenské akce.

Mezinárodní personálně poradenská společnost. Vyhledávání a výběr zaměstnanců na střední a vrcholové manažerské pozice. Executive Search. Konzultační služby v oblasti řízení lidských zdrojů, outplacement, assesment centra. Specializace: - účetnictví a Finance - lidské zdroje - průmysl.

Zajišťujeme administrativně-ekonomickou správu nemovitostí, správu nemovitostí pro SVJ a bytová družstva, developerské společnosti a vlastníky bytů..

Divize Facility management Čechy a Facility management Morava zajišťují zejména technickou správu objektů a integraci všech služeb facility managementu podle zákazníka.

Kopírování -barevné -černobílé -velkoformátové. Digitální tisk -barevný -velkoformátový. Razítka. Vizitky. Gravírování. Kompletace: -vazba -laminace. Potisk triček. Puzzle.

Konzultace a poradenství v oblasti vývoje softwaru pro bankovnictví.

COPLAN CZ ENGINEERING s.r.o.: - projektová činnost ve výstavbě - inženýrská činnost ve stavebnictví - zprostředkovatelská činnost ve stavebnictví - realitní činnost.

KOPIE - POTISK - DTP Služby: - barevné kopírování - potisky na trička, čepice, puzzle a jiné materiály - barevný laserový tisk z PC, DTP služby - plotter - bílý toner - vazby.

Obchodní činnost Zprostředkování obchodu a služeb