Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Navrhujeme komplexní řešení a realizace kancelářských interiérů. Vypracujeme návrh dispozičního řešení a dodáme veškerý nábytek včetně doplňků.

Firemní školky - komplexní poradenství v oblasti zřizování a provozování firemních školek. Kompletní zpracování projektu, zřízení školky na klíč, zajištění provozu firemních školek/dětských koutků. Pomůžeme Vám získat dotace z EU na firemní školku.

Provozujeme laserové centrum s inovativní technologií v odstraňování chloupků a redukcí celulitidy. LightSheer DUET a Smootshapes.

Sport Centrum Evropská: - squash - bowling - posilovna - stolní tenis - solárium - spinning - aerobic - solárium - masáže - horolezecká stěna - sport shop - fit bar - dětský koutek. Aerobic: - Basic Step - Body Building - Body Styling - Fit Capoeira - Master Aerobic, Master Step - Mix Aerobic - ...

Bezpečnostní agentura. Poskytování služeb v oblasti: - ochrany objektů - ochrana majetku - ostraha logistických objektů - evidence a kontrola vozidel - ostraha zdravotnických areálů - ostraha administrativních budov - kontrola rizikových bodů - fyzická ostraha - převoz peněz - služby recepční - administrátorské pro administrativní ...

PRAGONOR, spol. s r.o. nabízí: -návrhy a komplexní realizace interiérů -prodej elektrického vytápění a regulace NOBO

Zabýváme se především aranžováním a výzdobou interiérů, ale do našich služeb patří i květinová aranžmá pro různé společenské příležitosti a prodej dárkových předmětů. Naše dekorace vyrábíme ze všech dostupných materiálů, tak aby vystihly představy našich zákazníků.

Pronájem - nebytové prostory průmyslový areál Správa a průmyslový areál

Realitní činnost prodej a pronájem nemovitostí - poradenská činnost - hypoteční úvěry a řešení financování nemovitostí Návrhy a realizace interiérů - návrhy a realizace interiérů - výroba zakázkového nábytku a interiérových doplňků - provozovatel internetového obchodu www.superliving.cz - dovozce designových skopných postelí ...

Reklamní agentura a velkoobchod s reklamními předměty. Orientujeme se na nové a perspektivní formy marketingové komunikace. Tím naše služby získávají hloubku i šíři. To, co bylo kdysi nové, se po čase stává standardním, známým a žádaným. Náš přístup je zákazníky nejvíce ceněn v oblasti reklamních předmětů, s jejichž dodávkami máme největší ...

Fitcentrum + cestovní kancelář -zumba -kalanetika -P-class -power jóga -body styling -pilates -bosu -Schwinn cycling -masáže -solárium -dětské pohybové kurzy (zumba, street dance, Mtv, předškoláci...) Víkendové zájezdy a dovolené se cvičením, pobytové zájezdy u moře. Prodej sportovního oblečení, přírodních vitaminových ...

Překlady a tlumočení. Komplexní překladatelské a tlumočnické služby ve více než 50 jazycích. Odborné právní, medicínské a technické překlady v expresních termínech, konferenční a tlumočnická technika, lokalizace, výuka jazyků, TRADOS a TRANSIT, ISO 9001:2001., Překlady: -všechny evropské a světové jazyky -odborné překlady -překlady se ...

Vedení účetnictví a mzdové agnendy. Poradenství: - ekonomické - daňové - právní. Vymáhání, odkup pohledávek. Marketingové služby.

Stavební firma - stavební práce. Stavební činnost: -občanské, bytové a průmyslové stavby -modernizace a rekonstrukce památkové chráněných objektů -likvidace starých ekologických zátěží.

Eshopy - Designové hodiny - 3000 modelů nástěnných hodin - BB CONCEPT - značkové nádobí a doplňky Výroba - reklamní předměty na míru Tailor Made dle individuálního zadání klienta.

Logistické služby: - skladování včetně pojištění - vedení skladové evidence - zpracování objednávek - vedení účetnictví - třídění a konsolidace dílčích dodávek - balení, paletování, foliování, polepování (dle požadavku) - zajištění rozvozu po celé ČR - možnost využití našich obchodních zástupců.

Prodej nábytku. Nabídka návrhu, realizace a vybavování interiérů..

Monitoring vlivů na životní prostředí.