Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Realitní kancelář: -nákup -prodej -zprostředkování nemovitostí.

Úklidový servis nabízí: - celoplošné mytí podlahových krytin - celoplošné vysávání textilních podlahových krytin - mytí a desinfekce sanitárních zařízení (WC mísy, umyvadla) a kontrola funkce odpadu) - vyleštění vodovodních baterií a chromových doplňků.

Vývoj softwaru se zaměřením na řízení datové kvality a Master Data Management.

Navrhování sportovních interiérů, vybavení fitness a komerčních sportovišť včetně ekonomické rozvahy.

Vývoj, dodávka, údržba, poradenství: - programového vybavení - informační systém GubiSPA - učený pro řízení provozů hotelových komplexů lázeňského a nebo sanatorního typu. Školení, kurzy, semináře.

Vysokorychlostní bezdrátové připojení k internetu.

Kartografické centrum, vydavatelství. Výroba, služby: - tematické mapy ČR - turisticko - informační mapy regionů - atlasy pro ZŠ a SŠ.

Nabídka služeb agentury pro podporu reginálního rozvoje. Realizace programů Phare a tvorba regionálních informačních systémů.

Nabízíme reklamní a grafické práce. Navrhujeme reklamní kampaně, věrnostní programy, spotřebitelské soutěže a reklamní dárky.

Poskytujeme produkty a služby, které Vám pomohou se správně rozhodnout a chrání před špatnými obchody a pohledávkami. Nabízíme finanční, kreditní a marketingové informace o firmách z ČR, SR a dalších 240 zemí světa. S D&B můžete snižovat špatné pohledávky, zlepšit řízení cash flow, nalézt skrytá rizika a hrozby či odkrýt vlastnické struktury.

Výroba světelné reklamy. Zakázková kovovýroba.Světelná 3D písmena, nápisy a loga nesvětelné 3D písmena, nápisy a loga světelné panely oboustranné (výstrčka) světelné panely jednostranné (na zeď) – tvar hranatý nebo atypický světelné panely jednostranné – čelo vypínané pružným vinylem do hliníkového profilu – tvar hranatý nebo atypický totemy ...

Poskytování internetových služeb pomocí bezdrátového připojení.

Firma SunWorld nabízí: - provoz solárních studií v Praze a v Liberci - dodávky profesionálních solárií Ergoline, Soltron, megaSun a Luxura - záruční a pozáruční servis - výkup použitých solárií protiúčetem - zřízení solárních studií na klíč - velkoobchodní a maloobchodní prodej solární kosmetiky Emerald Bay, California Tan, SunMaxx, ...

Provádíme: - balící služba. Výroba: - firemní dárky - dárkové koše - suvenýry.

Nabízíme sádrokartonářské a obkládačské práce, architektonické i designérské služby. Provádíme celkové rekonstrukce bytů, domů, kanceláří i obchodů.

Zpracování - kovový odpad Prodej - stroje

Reklamní činnsot. Nabídka služeb v oblasti reklamy. Tisk propagačních materiálů

Internetový marketing - SEO optimalizace optimalizace webových stránek pro vyhledávače

Doprava sypkých materiálů. Přeprava nadrozměrných materiálů. Prodej kamene. Demoliční práce. Rekultivace skládek, nakládání s odpady.

Zneškodnění: - průmyslové odpady. Dodávka: - obalová technika.

Služby: -poradenství hardward, software -služby v oblasti informační, telekomunikační.

Komplexní služby v oblasti telekomunikací od návrhu sítě až po její realizaci a následný servis.

Komplexní mediální servis v oblasti venkovní reklamy. Venkovní reklama - plánování a nákup.