Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Silnou stránkou BVCE, která má sídlo v Praze, je schopnost kombinovat západní přístup k identifikaci transakcí, analýzám a provedením transakcí s lokální znalostí specifik zemí, ve kterých BVCE působí. BVCE byla založena na jaře roku 2002 klíčovými členy úspěšného společného podniku firem Lazard Freres & Co. a Latona Associates of Europe. ...

Nabízíme komplexní dodávku softwarového řešení. Dodáváme vývojový framework CodePlant. Podporujeme vývojové týmy. Poskytujeme školení v oblasti.

poradenská činnost v oblasti informačních systémů Internetový obchod nabízející počítače, tiskárny, mobily, software, návrhy počítačových sítí a kompletní správu sítí.

Projekce, dodávky, montáž, prodej: -interiérové přestavitelné příčky -celoskleněné stěny a příčky -celoskleněné zábradlí -celoskleněné koupelny.

Vydavatelství, distribuce: - filmy na DVD.

Pomáhám revitalizovat realtní trh. Recykluji nefunkční marketing. Poskytuji: - bezplatné realitní poradenství - profesionální realitní servis - doporučitelskou provizi 5-10% dle typu z každé realizované zakázky, minimálně 1000, - Kč

Profesionální tisk a vazby diplomových, bakalářských prací. Vazby bez omezení počtu řádků již do 60 minut. Zadání vazby diplomové práce on-line. Realizujeme knihařské práce, kopírování, velkoformátový tisk a plotrování, služby pro architekty.

Wellness Studio pro relaxaci a odpočinek (Powerjóga, Asthangajóga, Hathajóga, Pilates, Cvičení pro těhotné i děti, Masáže, Terapie, Sauna, Solárium, Pedikúra, Manikúra.

Softwarová společnost zaměřená na poskytování ucelených řešení tvorby informačních systémů.

Nabízíme tyto služby: - odběry vzorků, rozbory a chemické analýzy protokolárně zpracované u akreditovaných laboratoří - přistavení vhodných sběrných nádob nebo dodání obalů podle příslušných odpadů - přistavení kontejnerů různých objemů a následný odvoz vlastním vozidlem dle ADR (přeprava nebezpečných odpadů) s možností využití nákladního ...

Provádíme PŘEVODY BYTU do osobního vlastnictví dle zákona č. 72/94 Sb., vypracování PROHLÁŠENÍ VLASTNÍKA NEMOVITOSTI, zaměření jednotek, SMLOUVY o převodu jednotky, včetně podání do katastru nemovitostí, založení společenství vlastníků ( SVJ ), tzn. zpracování stanov i podání na rejstříkový soud, popř. další služby spojené s převody. Vše jsme ...

Výroba, dovoz a prodej reklamních předmětů. 3D reklamní a dárkové předměty na míru (tailor made). Vytváření kampaní pro klienty působící v oblasti FMCG.

Poskytování poradenství v oblasti systémů řízení jakosti, životního prostředí a bezpečnosti práce.

Finanční poradenství Marketingový outsourcing - marketingové kampaně - průzkum trhu - design - indoor marketing - outdoor marketing - event management - PR public relations Outsourcing obchodních činností - obchodní zastoupení - průzkum trhu - přímý prodej - internetový prodej - ...

Síť Voinet Vám nabízí standardní telefonní služby přes veřejnou internetovou službu při zachování komfortu při volání. Poskytujeme ADSL a VoIP.

Poskytování geografického informačního systému..

Poskytujeme služby v oblasti integrované marketingové komunikace. Komplexní služby public relations: - vztahy s médii - vztahy se specifickými cílovými skupinami - interní komunikace - komunikace v krizi - organizace společenských a odborných akcí - reklama - přímý marketing.

Promotérská společnost realizující sportovní marketing. Pořádání kulturních a společenských akcí, promotion. Vydavatelství, velkoobchodní a maloobchodní prodej CD, DVD, VHS a MC.

Nabízíme vytvoření individuálního grafického návrhu na míru od vizitky až po grafická řešení prezentace na internetu.

Fotografické práce Produkování televizních pořadů

Reklamní nápisy - polepy automobilů - polepy výloh - plastické písmovýroba - transparenty Světelná reklama - neony Gravírování Digitální tisk Grafické práce.

Prodej - byty - domy - pozemky Pronájem - komerční prostory.