Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost Spinflo s.r.o. vznikla v roce 2000 jako marketingová agentura, působící především v dynamicky se rozvíjejícím florbalovém prostředí, jako zprostředkovatel sportovních partnerských smluv a pronajímatel reklamních ploch pro prvoligové florbalové kluby.

Dodávky a poradenské služby. zabezpečovací systémy pro informační technologie -poskytováním služeb souvijejících s přístupem a využití Internetu a zároveň s tím souvisejícími službami -poskytování software -nákup a prodej zboží.

Nabízíme komplexní služby v oblasti wellness: - fitness - světovou novinku v indoor cyclingu AEROSPINNING® - masáže - saunu - parní lázeň - vířivé vany - solárium - ucelené programy na péči o tělo, regenerace organismu a na redukci hmotnosti. V našem Beauty Salonu GAUDÍ® se o Vaše pohodlí, krásu a zdravý vzhled postará ...

Služby: - mytí oken - čištění koberců - ošetření - čalouněný nábytek - běžný denní i generální úklid - velké nebytové prostory - administrativní budovy - sportovní haly - autosalóny - obytné budovy - hotely a byty.

Moderní čistírna, rychločistírna, prádelna. Opravy oděvů. Scelování oděvů. Služby na profesionální úrovni. Značka kvality CZECH MADE. Čištění: -oděv, oděvy, potahový textil -značkové obleky, kostýmy -kožichy, kožené oděvy -expres služby do 90 minut bez příplatku -rychlost služeb čištění do 24 hodin. Praní prádla a ...

Organizujeme konference, firemní párty, teambuildingové akce a road show.Vybereme vhodné prostory pro konání.Vymyslíme program a zajistíme interprety.

Provádíme správu, údržbu, rekonstrukci a modernizaci obytných a administrativních budov.

Poradenství a kurzy v oblasti strategie firem: - tvorba strategie a E-STRATEGIE - transformace firem -přechod na procesní řízení - organizace a restrukturalizace - inovace a reengineering procesů - systémy podpory inovací a řízení rozvoje znalostí - projektové řízení - programy rozvoje lidských zdrojů a firemní kultury - ...

Služby: -výběr nových zaměstnanců -psychodiagnostické testy -testy zaměstnaneckých dovedností -širokou škálu manažerských tréninků a tréninků zaměstnaneckých dovedností -personální poradenství a personální audity -zápůjčky pracovníků.

Provádíme trvalou laserovou epilaci, omlazování, odstraňování vrásek a jizev přístroji LightSheer a IPL. Nabízíme hypoxickou terapii a aklimatizaci.

Vývoj software pro města a obce včetně poskytování školení.

Kadeřnictví Any nabízí profesionální kadeřnické služby na Praze 9 i bez objednání.

Činnost firmy: - návrhy technologie úpravy vody a konstrukce zařízení na úpravu vody - výroba, instalace a servis úpraven vody - výzkum a vývoj biodegradačních sanačních metod úpravy odpadů.

Nakladatelství Primus Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop: - knihy, knihkupectví - učebnice

Centrum sdílených služeb.

Svářečské a zámečnické práce + Úklidový a údržbářský servis

Profesionální překladatelské služby pro všechny hlavní světové jazyky i všechny jazyky evropské. Specialista na právo, technické překlady, automobilismus, propagační materiály, ekonomické a finanční dokumenty a mnoho dalších.

Výstavba bytových a nebytových budov. Architektonické činnosti.

Poradenství v oblasti telekomunikačních služeb, hardware, software. Zpracování dat. Správa sítí. Pronájem nemovitostí a nebytových prostorů.

Poradenství pro systémy řízení: - zavedení systému jakosti - zavedení environmentálního systému řízení - zavedení systému řízení bezpečnostních rizik Programy na ošetření kvality lidského potenciálu.

Zvuková reklama. Výroba reklamních spotů i znělek, hudebních reklam a zvukových log. Komponovaná i archivní hudba. Banka zvuků a ruchů.

Nabídka kabelové televize ve vysokém rozlišení, telefonních služeb a vysokorychlostního připojení k internetu.

Fotografické služby: - reklamní - reportážní - technická - ilustrační - portrétní - digitální tisk fotografií.